Steaua – Trencin: Calificare cu emoţii! Echipa intra în insolvenţă!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Steaua – Trencin s-a terminat cu scorul de 2-3. Elevii lui Rădoi s-au calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, unde vor întâlni pe Partizan Belgrad.

Steaua – Trencin a fost un meci cu multe goluri,-23, şi antrenorul Mirel Rădoi şi-a acuzat jucătorii pentru prestaţia slabă. “Nu a fost un meci de coşmar. A fost un meci în care am suferit, am primit o palmă în prima repriză cu două goluri în primele 20 de minute, iar tactica şi discursul au trebuit să fie schimbate din mers”, a spus Rădoi.

Apoi, a continuat: “Chiar dacă jocul nu a fost aşa cum ni l-am dorit, importantă rămâne calificarea. La 0-2 le-am spus că nu era totul pierdut, i-am îmbărbătat şi dacă nu făceam anumite schimbări cred că puteam să suferim. Toţi am suferit, mă gândeam la un moment dat la scenariul din meciul cu Middlesbrough, dar e bine că nu s-a reptat. Important e că nu am primit şi golul patru care însemna ratarea calificării”.

Steaua – Trencin: Gigi Becali băga echipa în insolvenţă

Dacă rata calificarea Steaua risca să intre în insolvenţă. “După meci le-am spus jucătorilor că intrăm în insolvenţă dacă nu ne calificăm. Ce crezi că eu sunt prost să mai dau banii mei şi apoi la puşcărie? Fotbal înseamnă dacă fac bani, dacă nu fac bani mă retrag. Mi-am dat seama că e deşertăciune dacă nu fac bani. Eu nu mai stau în fotbal dacă nu fac bani”, a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a răbufnit: “Le-am spus calificare, ce să le spun? Acum mai sunt zece milioane în cont, ne mai ţine un an şi jumătate, doi, dar după aia eu nu mai bag bani din buzunar. Şi atunci nu trebuie să intri în insolvenţă? Când se cheltuiesc banii ăştia din cont, eu bani de la mine nu mai dau. Eu dacă muncesc, şi muncesc la Steaua, vreau să câştig bani. Nu e normal aşa?”.

Steaua – Trencin: Muniru, cel mai important gol al carierei

Mijlocaşul Sulley Muniru a declarat că golul marcat cu Trencin a fost cel mai important din cariera sa. “Sunt foarte fericit că ne-am calificat. Deşi sunt supărat că am pierdut meciul, calificarea e importantă. E primul meu gol aici şi cel mai important din carieră. M-a surprins şi pe mine că am înscris şi i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru asta. Chiar dacă jocul nostru nu a fost foarte bun, calificarea e importantă. Am întâlnit o echipă foarte bună şi e dificil fără suporteri. Trebuie să fim concentraţi la meciul cu Partizan”, a spus Muniru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net