«Ştiinţa» e în moarte clinică

Ultima actualizare:

    FC Universitatea Craiova  va mai exista doar  în amintirile fanilor (FOTO: Răzvan Păsărică)
FC Universitatea Craiova va mai exista doar în amintirile fanilor (FOTO: Răzvan Păsărică)

Adrian Mititelu s-a zbătut mult pentru ca echipa lui să fie reprimită în competiţiile FRF, dar după ce a reuşit asta n-a fost în stare s-o menţină financiar nici măcar un an. Buboiul a explodat ieri în „Bănie" şi CS U-ul Olguţei Vasilescu pare să rămână singură pe metereze.

Noul antrenor, Ştefan Nanu, a fost primul care a renunţat la echipă şi a semnat cu Farul Constanţa. După el, mai mulţi jucători au devenit liberi de contract, iar cei câţiva rămaşi au mers peste patron pentru a cere ultimele explicaţii. Deşi anunţase retragerea din campionat din cauza problemelor financiare, furia fanilor care i-au luat casa cu asalt l-a convins pe Mititelu să se răzgândească. Acesta a cerut până la urmă doar amânarea primelor două etape din returul Ligii a II-a, pentru ca Universitatea să mai aibă ceva timp pentru a-şi rezolva problemele.

Bineînţeles că n-are nicio şansă să obţină această clemenţă din partea unor foruri cu care este în război la cuţite de câţiva ani şi cel mai probabil, Seria a II-a a Ligii a II-a va rămâne cu doar 11 echipe. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Universitatea era pe locul patru, cu şanse reale de promovare. Fanii i-au cerut lui Mititelu să plece sub acuzaţia că le-a distrus echipa, dar totul pare tardiv. Toate adversarele vor câştiga meciurile cu oltenii la masa verde, cu 3-0. Astfel, CS U Craiova, liderul seriei, va rămâne singura reprezentantă a oraşului în ligile superioare. Echipa Primăriei are voie să promoveze în primul eşalon, dar nu poate participa în cupele europene în primii trei ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net