Stoican, masacrat după returul cu Dinamo. «Trebuie să găsim un termen de basm pentru alegerile lui»

Bineînţelees, cele mai dure declaraţii au venit din partea fostelor glorii. "Trebuie să găsim un termen de basm pentru alegerile lui Stoican. A fost ceva ciudat. Nu cred că le putem numi surprize. Nu se poate să abordezi returul fără nici un vîrf. Este de neconceput aşa ceva. Poate doar odihnind vîrfurile pentru meciul din campionat cu Astra, meci care contează pentru un loc de cupele europene.

Jocul s-a mai echilibrat pe finalul reprizei a doua, dar până atunci Steaua a avut multe ocazii, s-a jucat pur şi simplu cu adversarul. Pe final era deja cu sacii în căruţă. Spre deosebire de meciul din campionat, scor 1-1, Dinamo a acceptat o luptă de uzură, aceea de a se bate pentru mingile de la mijlocul terenului. Steaua a jucat agresiv, un fotbal superior, dar un fotbal lipsit de coerenţă. Tănase în centru, care are o problemă în orientarea în teren, e o alegere mai puţin inspirată. El e jucător de bandă, se bazează pe acţiuni individuale", a spus Dinu la Digi Sport.

"Să-mi spună şi mie domnul Stoican ce plusuri a avut Dinamo. Sînt foarte multe minusuri şi prea puţine plusuri. Domnul profesor a luat-o înainte cu osanale în faţa fanilor. E bună tactica asta, dar nu te ajută să ajungi sus. Alea şapte minute au existat, unde era atunci Dinamo? Lumea se schimbă în 2-3 minute!", a spus şi Claudiu Vaişcovici la sportro.

După ce că toată lumea l-a pus la zid pentru jocul echipei, Stoican a mai avut proasta inspiraţie să mai dea şi o declaraţie care să stârnească ironii. "Ca un plus, în 2014 am întîlnit Steaua de 3 ori. Au fost meciuri echilibrate, mai puţin cele 7 minute din partida tur, când Steaua a marcat de trei ori", a spus acesta stârnind reacţia lui Basarab Panduru care a spus: "De ce să scoatem doar alea șapte minute? Scoatem tot. Ca şi cum Steaua nu juca deloc. Aveau trei victorii, două cu 1-0 şi una cu 2-0. N-ați văzut ocazia lui Bilinski? Era să îmi cadă de pe foaie ocazia. Scriam pe lângă foaie, pe masă. În minutul 74 au avut prima ocazie. Până atunci trebuia să fie 5-0 pentru Steaua".

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
Andrei Kartapolov FOTO Profimedia jpg
Xavi jpg
image
image
image
image
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg