Suma imensă câștigată anul acesta de Gigi Becali din vânzări de terenuri


În timp ce spune că nu va mai investi bani în echipa de fotbal, din cauză că aceasta din nou nu mai are vreo șansă să cucerească titlul, deci să-i aducă posibilitatea de a lupta pentru banii Ligii Campionilor, Gigi Becali se îmbogățește pe zi ce trece.

Gigi Becali este un om foarte credincios (FOTO: Sportpictures)
Gigi Becali este un om foarte credincios (FOTO: Sportpictures)

Conform profit.ro, omul de afaceri ar fi câștigat în acest an, doar din vânzarea unor terenuri din Pipera, suma de 50 de milioane de euro. Cele mai bune afaceri le-ar fi făcut cu un om de afaceri sucevean al cărui nume este identic cu al unui fost mare arbitru: vâlceanul Ion Crăciunescu. Acesta ar fi cumpărat două terenuri de la Gigi Becali. Primul, de 2,3 hectare, este destinat unul proiect rezidențial. Cel de-al doilea, de aproape trei ori mai mare, de 7,4 hectare, a fost achiziționat în ultimele luni. Suma plătită pentru acesta: 25 de milioane de euro. Adică mai mult decât a încasat Gigi Becali pe ultimii doi fotbaliști vânduți, Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

Cele două terenuri, care se adaugă altor hectare vândute în ultima perioadă, ar fi adus în conturile patronului de la FCSB suma de 55 de milioane de euro!

Moruțan a fost ultimul produs de export al FCSB (FOTO: Sportpictures)
Moruțan a fost ultimul produs de export al FCSB (FOTO: Sportpictures)

Gigi Becali nu vrea să mai bage bani în FCSB

Totuși, chiar dacă s-a umplut de bani pe partea imobiliară, Gigi Becali a anunțat că nu va da nici un euro dintre aceștia la echipă, care trebuie să se autofinanțeze, din vânzările de jucători sau performanțele europene. ”Eu dacă nu pot să fac faţă în cupele europene mă las de fotbal. Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Luaţi voi, mă, banii şi jucaţi-vă. Nu, că nu sunt idiot şi nici arab. Cum să dai banii tăi la nişte jucători care bagă mingea în poartă? Nu mă las de fotbal, dar va fi un altfel de strategie. Eu bani nu mai risc deloc. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man şi Moruţan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat”, a declarat Gigi Becali la PRO X la o zi după egalul, 0-0, înregistrat la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, în ultimul meci al sezonului. În urma acestui rezultat, FCSB este la 10 puncte de liderul CFR Cluj, cu șanse mai mult teoretice de a cuceri titlul la primăvară.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net