Trei motive pentru care Dan Petrescu a refuzat naţionala

13 septembrie 2017
article img
Dan Petrescu n-a făcut treaba, dar a luat banii chinezilor şi peste trei meciuri va fi liber de contract, gata să se întoarcă la campioanăFoto: Mediafax

Dan Petrescu şi federalii s-au întâlnit şi l-au ofertat pentru a-i prelua pe tricolori, Daum fiind deja de domeniul trecutului. Însă şefii trupei din Gruia nu-l lasă să plece şi ar fi de acord cel mult cu varianta să pregătească cele două echipe în paralel.

Cu două seri în urmă, conducătorii FRF au avut o primă rundă de discuţii cu Petrescu, chiar la Cluj. Tehnicianului i s-a comunicat şi salariul, 300.000 de euro anual plus o primă de jumătate de milion de euro pentru o calificare la Euro 2020. Cei de la Casa Fotbalului ar fi dorit ca „Bursucul” să înceapă munca de acum pentru a conduce ultimele jocuri, cu Kazahstan şi Danemarca, neamţul Daum fiind demis. Ultimele informaţii din Gruia arată că preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, s-a opus despărţirii de Petrescu, iar antrenorul a fost nevoit să refuze. Click! vă prezintă motivele pentru care nu s-a ajuns la un acord.