«Tricolorii», luaţi la ţintă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ultimul amical înaintea startului campaniei de calificare la Mondialul din Brazilia a fost un dezastru total pentru naţionala României. Dincolo de cele patru goluri încasate de la sloveni, Lobonţ a tremurat serios la fiecare atac al gazdelor, apărarea a fost praf, iar criticile dure la adresa „tricolorilor" nu au întârziat să apară.

Selecţionerul a dus naţionala în Slovenia pentru meciul care trebuia să fie o repetiţie serioasă înainte de confurntarea cu Estonia, din primul joc de calificare la turneul final din 2014.

Piţurcă a început meciul cu o apărare inedită, din care au făcut parte Papp, Chiricheş, Găman şi Raţ. Tocmai aici a fost punctul slab al „tricolorilor", devensiva clătinându-se la fiecare atac al slovenilor.

Lobonţ a încasat „doar" patru goluri, fiind ocrotit, dacă se poate spune aşa, de noroc. „S-au comis greşeli impardonabile, de plasament... Într-un meci e posibil să mai comiţi erori, dar greşelile de plasament, de ordin tactic nu ar trebui să se facă la nivelul acesta. Îmi dau de gândit golurile uşor primite. Nu mi-a plăcut nimeni în mod special", a spus antrenorul primei reprezentative la finalul jocului.

Criticile au curs la adresa echipei naţionale şi mai ales la adresa fundaşilor, care au reprezentat punctul nevralgic în disputa de la Ljubljana.

"La capitolul plusuri nu putem să trecem decât echipamentul foarte frumos al României", a făcut haz de necaz preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Nici "Regele" Gică Hagi nu a fost mai bland cu tinerii din naţionala lui Piţurcă. "Incredibil cât de superficiali au fost băieţii la fazele fixe! Aşa ceva este nepermis la nivelul lor. M-a mirat evoluţia apărării, având în vedere că de obicei echipele lui Piţi nu primesc multe goluri". La fel de aspru a fost şi fostul impresar Ioan Becali.

Acesta l-a "taxat" şi pe antrenorul naţionalei: "Am făcut greşeli, n-avem apărare, stăm rău. Nici la mijlocul terenului nu avem un cuplu de mijlocaşi în faţa apărării care să dea siguranţă. Încercările astea nu cred că mai sunt permise, vin meciurile oficiale. Suntem cu toţii uimiţi, dar e uşor să critici, important e ca staff-ul să înţeleagă ceva din meciul ăsta".

"Nu poţi face performanţă atunci cînd iei goluri aşa cum am făcut-o noi! E clar că nu am ajuns la nivelul dorit de mine."Victor Piţurcă Selecţioner România

"La capitolul plusuri nu putem să trecem decât echipamentul foarte frumos al României"Dumitru Dragomir Preşedinte LPF

"Incredibil cât de superficiali au fost băieţii la fazele fixe! E nepermis la nivelul lor. M-a mirat evoluţia apărării. De obicei, echipele lui Piţi nu primesc multe goluri" Gică Hagi Patron Viitorul Constanţa

"Am făcut greşeli, n-avem apărare, stăm rău. Nici la mijloc nu avem un cuplu de mijlocaşi de siguranţă. Suntem cu toţii uimiţi de ceea ce am văzut" Giovani Becali impresar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net