UPDATE Tragedie în Bănie! Silviu Lung şi-a recunoscut vina pentru accidentul de maşină în care a murit un om. Va face închisoare?

Ultima actualizare:

    Silviu Lung
Silviu Lung

O adevărată tragedie a avut loc azi în comuna Radovan, din judeţul Dolj. Două maşini, un Renault şi un Mercedes, s-au ciocnit frontal şi o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite grav.

UPDATE Silviu Lung este în afara oricărui pericol după îngrijirile medicale primite la Spitalul Judeţean din Craiova. Ceea ce se bănuia a devenit acum o certitudine. Fostul portar este vinovat de provocarea accidentului soldat cu un mort şi trei răniţi. După încheierea investigaţiilor, probabil fosta legendă a "Ştiinţei" va fi pus în acuzare pentru omor din culpă şi vătămare corporală.

"S-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. A apucat să-mi spună că el conducea maşina când a avut loc accidentul. Vă daţi seama că e ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina", a declarat Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie.

....................................................................

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au fost însă şocaţi când au constatat că şoferul Mrecedesului era nimeni altul decât Silviu Lung, fosta glorie a Universităţii Craiova, în acest moment antrenor cu portarii la CS U Craiova. Silviu Lung a fost transportat la spital pe targă, era conştient şi în aceste momente primeşte îngrijiri medicale. Se pare totuşi că starea lui de sănătate nu este una gravă, nici maşina nefiind avariată decât în partea frontală.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Renault şi despre pasagerii lui. Maşina a fost tăiată în două de oamenii de la descarcerări pentru a scoate afară victimele.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net