Vedeta naţionalei de fete le-a luat faţa danezilor

simeon stalpnicul png
Florentina Olar e căpitanul naţionalei României

Profitând de meciul cu România din preliminariile Campionatului Mondial, federaţia de la Copenhaga a programat marţi seară, 21 martie, o festivitate în care s-au acordat premiile forului danez pentru realizările fotbalistice din 2016.

Astfel, înainte de a face deplasarea la Cluj-Napoca pentru partida cu tricolorii de duminică, portarul Kasper Schmeichel (cel mai valoros jucător danez), vedeta Eriksen de la Tottenham (golul anului la naţională), mijlocaşul Delaney (cel mai bun jucător din campionatul intern) şi tânărul atacant Dolberg de la Ajax (promisiunea anului 2016) au fost protagoniştii unei gale speciale. Cei patru internaţionali au luat cu această ocazie şi un prim contact cu fotbalul din România. Asta pentru că, în cadrul aceluiaşi eveniment, cea mai valoroasă fotbalistă din campionatul feminin al Danemarcei a fost declarată o româncă.

Este vorba despre căpitanul naţionalei tricolore, Florentina Olar-Spânu (31 de ani), componentă a echipei campioane Fortuna Hjorring. „Sunt atât de fericită. 2016 a fost cel mai bun an din cariera mea. Am reuşit eventul cu Fortuna şi acum suntem în sferturile Ligii Campionilor”, a declarat Florentina, care joacă pe postul de atacant.

simeon stalpnicul png
Românca, la gala de premiere
image png
cub anamaria prodan png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
politisti germani polizei pixabay
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg