VIDEO / Ibrahimovici a comis-o din nou, dar PSG e aproape de sferturi! Vezi noua prostie a suedezului şi rezumatele din Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

Ambele meciuri au fost foarte disputate şi s-au încheiat cu victoriile oaspeţilor. Italienii au învins în scoţia cu scor de neprezentare, 3-0, şi datorită golurilor lui Matri, Marchisio şi Vucinici sunt ca şi calificaţi în sferturi.

La Valencia, PSG a repurtat şi ea o victorie puţin scontată, în ciuda investiţiilor masive făcute de şeici în echipa pariziană. Trupa lui Anceloti a câştigat cu 2-1, prin golurile lui Lavezzi şi Pastore, dar în chiar ultimul minut de joc, Ibrahimovici a comis-o grav. Suedezul a avut o intrare criminală la un jucător al spaniolilor şi a fost eliminat de pe teren. Din cauza cartonaşului roşu primit direct, Ibra va rata returul cu Valencia, de la Paris, dar cel mai important, şi turul din sferturi, când PSG ar fi avut mare nevoie de el.

Diseară se joacă alte două meciuri tari în Liga Campionilor, Real Madrid - Manchester United şi Şahtior Doneţk - Borussia Dortmund.

Vezi rezumatele celor două partide şi faza în care Ibrahimovici a fost eliminat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Radu Dragusin (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net