Acum 7 luni s-a prăbușit pe teren, acum e gata de joc în Premier League

La șapte luni după ce sute de milioane de fani s-au rugat pentru viața lui, danezul Christian Eriksen este gata să semneze un nou contract de fotbalist profesionist. Conform presei britanice, acesta ar fi ajuns la un acord pentru un contract pe şase luni cu gruparea engleză Brentford, din Premier League.

Christian Eriksen, în timpul meciului în care s-a prăbușit pe teren la Euro (FOTO: EPA)
Christian Eriksen, în timpul meciului în care s-a prăbușit pe teren la Euro (FOTO: EPA)

Potrivit Sky Sports News, Eriksen s-ar fi înţeles în privinţa termenilor personali şi ar mai fi rămas de stabilit detaliile finale ale contractului, care va fi parafat în doar câteva zile. Danezul a mai jucat în Anglia, la Tottenham, în perioada 2013/2020

La 12 iunie 2021, Eriksen s-a prăbușit din senin pe teren în timpul meciului Danemarca – Finlanda, scor 0-1, din prima etapă a turneului final al Campionatului European de fotbal. Intervenția rapidă a medicilor și a salvatorilor a făcut ca el să fie readus la propriu din morți – s-a comunicat apoi că timp de cinci minute inima nu i-a mai bătut. Și-a revenit miraculos, dar are implantat un defibrilator cardiac, pentru evitarea unor viitoare situații de acest gen. Numai că din acest motiv el a fost obligat să-și rezilieze contractul cu Internazionale Milano, în Serie A nefiind permis acest tip de stimulator.

Auzind despre acest posibil transfer, fostul fotbalist al echipei Bolton, Fabrice Muamba, care s-a retras din activitate după ce a suferit un atac de cord în timpul uni meci, a afirmat că ar fi îngrijorat de o probabilă revenire a lui Christian Eriksen pe teren, în Premier League. "La fel ca toată lumea sunt încântat de posibila revenire a lui Christian, dar, din motive pe care le înţelegeţi sunt şi temător. Eu am fost victima unui stop carldiac în timpul unui meci şi îmi este greu să-l mai văd pe Christian pe teren. Aş fi tare îngrijorat pentru el", a declarat Muamba.

La 17 martie 2012, Fabrice Muamba a suferit un atac de cord la un meci Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur, din Cupa Angliei. Inima sa s-a oprit atunci timp de 78 de minute. După acest incident, Muamba s-a retras din activitatea de fotbalist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net