Cristiano Ronaldo, la limita răbdării. A ratat Supercupa Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo „n-a digerat” deloc bine trofeul ratat, în acest weekend, portughezul având o serie de reacții critice la adresa coechipierilor săi, după ce Al-Nassr a pierdut, sâmbătă, duelul pentru Supercupa Arabiei Saudite. Concret, gruparea lusitanului a fost învinsă de Al-Hilal, aceasta din urmă impunându-se cu 4-1.  

Cristiano Ronaldo a ratat Supercupa Arabiei Saudite (FOTO: Facebook)
Cristiano Ronaldo a ratat Supercupa Arabiei Saudite (FOTO: Facebook)

Estimat la o valoare de 15 milioane de euro de către Transfermarkt, jucătorul în vârstă de 39 de ani a fost marcatorul „golului de onoare” pentru Al-Nassr, înscriind în minutul 44. După pauză, însă, echipa lui Cristiano Ronaldo „a picat”, fiind doar o chestiune de timp, până să încaseze gol după gol. 
„Vedeta” grupării saudite n-a primit deloc bine situația și, la ceremonia de premiere, când jucătorii lui Al-Nassr au primit medaliile de argint, portughezul n-a fost tocmai interesat să o ia pe a lui, plecând pur și simplu către vestiare.

Fără trofeu notabil în fotbalul saudit

Situația fost comentată și în presa internațională, „Daily Mail” notând: „După meci, jucătorii lui Al-Nassr au primit medalii pentru clasarea pe locul al doilea, însă Ronaldo, fostul star al lui Real Madrid și Manchester United, nu a fost interesat să o ridice pe a sa, părăsind stadionul cu mâna goală. (...) Cristiano Ronaldo a fost nemulțumit, de asemenea, și de primirea pe care a avut-o, de când a sosit în fotbalul saudit. În aproape toate meciurile din deplasare, susținătorii formațiilor adverse i-au scandat numele marelui său rival, Lionel Messi, iar finala nu a făcut excepție. (...) Nivelul competiției din Arabia Saudită a crescut semnificativ, de când Cristiano Ronaldo s-a mutat în această țară, în urmă cu 19 luni. O serie de jucători de renume l-au urmat pe idolul portughez în schimbarea Europei cu statul arab din Golf, inclusiv Neymar, Sadio Mané, Riyad Mahrez, Marcelo Brozović și Aymeric Laporte”.
Astfel, de la venirea sa la Al-Nassr, din ianuarie 2023, atacantul iberic rămâne, deocamdată, fără vreun trofeu notabil cucerit în fotbalul saudit. Teoretic, înțelegerea sa cu formația saudită este prevăzută cel puțin până în 2025, răstimp în care venitul anual se ridică la aproximativ 200 de milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net