Șumudică, sătul de Turcia: „Împachetez și plec. Aici m-am îmbolnăvit!”

Ultima actualizare:

După doar jumătate de an, de când și-a asumat o nouă aventură în fotbalul turc, de data aceasta la Gaziantep FK, Marius Șumudică se declară deja la limita răbdării, tehnicianul în vârstă de 53 de ani spunând a ajuns la capăt de drum și că vrea să-și încheie numaidecât socotelile în „Țara Semilunei”. Potrivit presei din Turcia, e doar o chestiune de timp, până ce antrenorul român își va anunța demisia.

Marius Șumudică ar vrea să plece din fotbalul turc (FOTO: Sportpictures)
Marius Șumudică ar vrea să plece din fotbalul turc (FOTO: Sportpictures)

„Starea mea de sănătate s-a deteriorat. Nu mai pot, m-am îmbolnăvit aici! Nu suntem o echipă rea, dar există jucători care nu mă vor și nu joacă”, ar fi declarat Șumudică, eșecul de luni, chiar de ziua lui, 0-1 cu Antalyaspor, în deplasare, punându-i capac. Nu ajută deloc nici faptul că echipa se află pe antepenultimul loc în campionatul turc și riscă retrogradarea în eșalonul secund.  
Șumudică are în lot nu mai puțin de patru români -Denis Drăguș, Florin Niță, Alexandru Maxim și Deian Sorescu-, însă nu mai vrea să audă de Gaziantep. „Îmi voi face bagajele și voi pleca! Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar”, ar fi spus, nervos, antrenorul. 

O singură victorie în 11 etape disputate în campionatul turc

De altfel, cifrele nu sunt deloc îmbucurătoare: Gaziantep are o singură victorie reușită, în ultimele 11 etape, reușind să adune numai nouă puncte. Per total, Șumudică are un bilanț de șapte victorii, tot atâtea remize și 10 eșecuri în cel de-al doilea mandat la gruparea turcă. 
De-a lungul vremii, Șumudică a consemnat o experiență considerabilă în „sportul rege”, antrenând echipe precum Rapid, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Astra Ploiești, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj sau CFR Cluj, având totodată experiență în fotbalul saudit și cel grec. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net