Juriul ┬źX Factor┬╗, ├«n lacrimi dup─â interpretarea unei casnice de 38 de ani - VIDEO

25 septembrie 2011
image
Gabriela ┼×tolea la X Factor

Super-concuren┼úi la show-ul "X Factor" de s├ómb─ât─â sear─â, de la Antena 1, la selec┼úia de la Constan┼úa. Georgeta B─âloiu, o casnic─â de 38 de ani din Mangalia, a interpretat emo┼úionant melodia ÔÇ×De-ar fi s─â vii" a regretatei Mihaela Runceanu. O alt─â femeie de 38 de ani, Gabriela ┼×tolea, patroana unui butic alimentar, a c├óntat surprinz─âtor de bine superhit-ul lui Armin Van Buuren ┼či Sharon Den Adel, ÔÇ×In and Out of Love".

Difuzat─â s├ómb─ât─â sear─â ├«n premier─â ┼či ast─âzi ├«n reluare, edi┼úia de la Constan┼úa a concursului muzical X Factor, organizat de Antena 1, a ar─âtat ce talente ascunse are ora┼čul de la malul m─ârii. Cel mai tare a impresionat Georgeta B─âloiu (38 de ani) din Mangalia, care a c├óntat ├«ntr-o manier─â tulbur─âtoare piesa Mihaelei Runceanu, ÔÇ×De-ar fi s─â vii".

ÔÇ×Georgeta, unde ai fost 25 de ani?", a ├«ntrebat-o juriul format din Paula Seling, Mihai Morar ┼či Adrian S├ón─â, referindu-se la perioada ├«n care casnica a stat departe de scen─â. Jura┼úii au m─ârturisit c─â vocea ┼či interpretarea modestei gospodine, care a evoluat odat─â la C├óntarea Rom├óniei, i-au emo┼úionat p├ón─â la lacrimi. Ea s-a calificat pentru tab─âra de preg─âtire pentru etapa na┼úional─â a competi┼úei.

Georgiana ┼×tolea

simeon stalpnicul png
Gabriela ┼×tolea la X Factor

Gabriela ┼×tolea, patroana unui butic alimentar, a c├óntat surprinz─âtor de bine superhit-ul interna┼úional al lui Armin Van Buuren ┼či Sharon Den Adel, ÔÇ×In and Out of Love". ÔÇ×Gabriela, nu au tinere de 18 ani prospe┼úimea ta!", au gratulat-o jura┼úii pe concurenta de 38 de ani, mama a dou─â fete.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
gigi becali jpg
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg