Irina Margareta Nistor, rupe tăcerea despre ultima afacere a fostei Securități comuniste: „Mă interesa să văd..”

Cea mai cunoscută voce a filmelor românești ce circulau pe casete video în ultimii ani ai regimului comunist neagă orice posibilă colaborare cu fosta Securitate de dinainte de 1989.

Irina Margareta Nistor cap bust jpg

Irina Margareta Nistor, cea care și-a împrumutat vocea pentru marea majoritate a filmelor ce se traduceau și reproduceau în anii de final ai regimului comunist, a declarat pentru canal33.ro că nu a fost niciodată interesată decât de partea artistică a colaborării din acea perioadă.

„Cine își închipuie că îmi spunea mie cineva, ceva pe tema asta înseamnă că nu știe despre ce vorbește. Nici eu nu știam decât un singur lucru, iar acela era legat de traducerea filmelor!”, a precizat cea cunoscută drept „vocea filmelor” pentru canal33.ro.

Apoi a adăugat ceva legat de calitatea ei specială, de „văzduhistă”. „Lumea nu mă cunoaște, nu știe cât de văzduhistă sunt, de interesată de doar cele ale mele. Așa că pot afirma cu ușurință că nu mă interesa decât să văd filmele, nimic altceva!”, a mai adăugat aceeași Margareta Nistor.

Potrivit unor recente relatări, cea mai mare afacere a fostei Securități a fost contrabanda cu casete video, un fenomen care a căpătat amploare în ultimul deceniu al regimului trecut. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net