Vedetele autohtone, ce-au fost şi ce-au ajuns!

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu şi  Dani Oţil
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil

La 15 ani, Dani Oţil a plâns în faţa unei vitrine pentru că nu putea să îşi cumpere o ciocolată, iar Bănel Nicoliţă mânca mere din grădinile vecinilor ca să îşi potolească foamea. Luis Lazarus a fost marinar, iar Babi Minune a plecat spre succes de pe groapa de gunoi a Ploieştiului. Au trait modest sau la limita sărăciei, dar astăzi au tot ce le doreşte inima: bani, faimă, maşini şi haine de lux.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, un cuplu «muncit»

„Nu m-am gândit vreodată că plec cu trenul din Piatra Neamţ şi că mă întorc cu Porsche-ul"! Aşa îşi termina fosta prezentatoare a „Duminicii în familie", ultima emisiune de televiziune, după 12 ani de transmisii în direct. Născută la Piatra Neamţ, într-o familie de profesori, Mihaela a început să-şi câştige proprii bani încă de la 18 ani, iar până să ajungă în televiziune a fost de la şofer de taxi, până la şefă de cabinet a Senatului.

A schimbat 14 adrese în doi ani de zile, iar la capitolul maşini diva a avut de la Oltcit la limuzine luxoase.

Doar în 2008, prin firma „Mihaela Rădulescu S.R.L.", fosta vedetă de televiziune a câştigat 8 miliarde de lei vechi, iar în 2007 profitul a fost de aproape 1 milion de euro.

Lazarus a fost marinar

Luis Lazarus a fost un rebel în şcoală. După armată, a fost marinar şi „campion" la băut bere şi la fumat. La 25 de ani a decis să îşi modifice radical viaţa.

S-a dus la Primărie şi şi-a schimbat numele în Lazarus, a renunţat definitiv la tutun şi alcool, iar în zilele de vineri nu mănâncă deloc şi bea doar apă.

La 29 de ani, s-a înscris la Facultatea de Filosofie din Capitală şi a ajuns repede liderul studenţilor, sperietoarea miniştrilor.

A terminat studiile cu medie maximă şi burse de merit, dar cu destule lipsuri materiale.

În urma anchetelor sale de la OTV, i se spune „Justiţiarul" şi are situaţie financiară foarte bună: vilă de un milion de euro, un Bentley de 200.000 de euro şi o Toyota Land Cruiser de 50.000 de euro.

Bănel mânca fructe din pomi, de foame

Bănel Nicoliţă s-a născut într-un bordei din chirpici în Făurei, într-o familie numeroasă. A crescut fără tată şi a copilărit în sărăcie lucie. A muncit de mic şi a învăţat jocul cu mingea pe maidanele de la marginea oraşului.

Bănel povesteşte că îşi potolea foamea cu fructe din grădinile vecinilor, iar primii lui teneşi i-a cumpărat din primii bani câştigaţi. A început să joace fotbal la Unirea Brăila, apoi la Poli Timişoara, de unde a ajuns repede în elită, la Steaua şi în lotul naţional.

„Primii bani din fotbal, 300.000 de lei, i-am câştigat pe când eram la Unirea Făurei. Mă tentau multe lucruri, însă mi-am cumpărat doar ce aveam extremă nevoie: o pereche de tenişi noi. Restul i-am dat mamei", a mărturisit „Jardel".

Monica Columbeanu, nevastă de milionar

Născută la Bacău, într-o familie modestă, Monica a devenit cunoscută în ultimul an de liceu, când pasiunea pentru podium, dar şi frumuseţea au adus-o în atenţia lui Matei Miko, patronul agenţiei de modele Transilvania Fashion.

Monica a ajuns, astfel, în Bucureşti, unde s-a cunoscut cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care s-a şi căsătorit după doar cinci luni.

Relaţia s-a transformat într-una controversată după ce mulţi foşti iubiţi sau cunoscuţi ai manechinului au creat o adevărată telenovelă despre trecutul acesteia.

Cu toate acestea, Monica şi-a continuat activitatea de model, fiind capul de afiş al multor prezentări de modă.

Tânăra doamnă Columbeanu are parte acum de haine scumpe, maşini şi vile luxoase, dar şi de o emisiune de televiziune în care îşi prezintă viaţa pas cu pas.

Robert Negoiţă a făcut bani de mic

Omul de afaceri Robert Negoiţă are, împreună cu fratele său, o avere estimată la 350 de milioane de euro. Dar, el s-a născut într-o familie modestă: tata a fost şofer profesionist, iar mama a rămas casnică, să poate creşte patru copii.

El spune că nu i-a plăcut şcoala, dar ştia să facă bani.

„La 14 ani, am cumpărat o drujbă, iar curând aveam 10.000 de lei de care nu ştia mama. Am plecat la muncă la 18 ani, în Serbia, împreună cu fratele meu, şi ne-am întors cu 5.000 de dolari. I-am tocat repede, aşa că am decis să plecăm în Franţa. După doi ani, ne-am întors cu suficienţi bani să înfiinţăm un depozit de camioane", spune Robert Negoiţă.

Acum e proprietar al mai multor hoteluri şi complexe rezidenţiale, maşini şi suprafeţe imense de teren.

Sorinel cântă de la 13 ani

Cântăreţul de manele Sorin Alecu, cunoscut sub numele de Sorinel Copilul de Aur, a debutat la 13 ani, cand a fost descoperit de producătorul muzical Dan Bursuc.

A părăsit casa „cârpită" din Frumuşani, judeţul Călăraşi, dar nu şi familia, pe care o susţine financiar.

Toţi cei şase fraţi sunt ajutaţi de artist, care a ajuns să câştige sume imense de la petreceri, concerte sau chiar apariţii în clipuri electorale. Tânărul este cunoscut drept „Prinţul manelelor".

Babi Minune a ajuns de la cerşit în telenovele

Unii manelişti care vând discuri pe bandă rulantă au plecat din sărăcie sau chiar de la cerşit. Luis David Dobre, sau Babi Minune după numele de scenă, a fost descoperit de producătorii din filmuleţele apărute pe Internet.

L-au luat din şatra de la marginea Ploieştiului şi acum câştigă mii de euro din muzică, dar şi din apariţiile în telenovelele româneşti.

„Uneori nu aveam ce mânca şi după ce bea apă. Mergeam la cerşit pe străzi şi aduceam bani acasă", mărturisea Babi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
image
actualitate.net
image
actualitate.net