«Daţi-mi banii sau vă omor!»

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au  ridicat probe  pentru a da de  urma hoţului (fotografii: Roberto Sălceanu)
Poliţiştii au ridicat probe pentru a da de urma hoţului (fotografii: Roberto Sălceanu)

Momente de groază, ieri, în Bucureşti. Un individ necunoscut a dat lovitura la o casă de schimb valutar în plină zi, ameninţându-le pe vânzătoare cu un cuţit. Hoţul s-a făcut dispărut cu 15.000 de lei.

Nimic pare că nu-i mai opreşte pe hoţi. Un bărbat înarmat cu un cuţit, cu şapca trasă pe ochi şi ochelari de soare, a jefuit o casă de amanet de pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Martorii spun că bărbatul i-a pus cuţitul la gât angajatei de la curăţătoria de alături şi i-a cerut casierei de la casa de schimb valutar să scoată toţi banii.

Casa de schimb valutar este lipită de tejgheaua curăţătoriei

simeon stalpnicul png

"Daţi-mi banii sau vă omor!", a spus tâlharul, iar casieriţa încremenită de frică i-a dat toate bancnotele din casă, 15.000 de lei. Angajata casei de schimb a apăsat butonul de panică, iar cei de la firma de pază au sosit imediat la faţa locului. Era însă prea târziu, hoţul dispăruse pe străduţe. Colegele femeii care s-a trezit cu cuţitul la gât sunt îngrozite. Au venit într-un suflet la locul lor de muncă întrebând disperate de soarta Adelei.

"Nu ştim ce este cu ea. E căsătorită şi are copii. Vă daţi seama ce spaimă a tras sărăcuţa", ne-a spus Elena, colega Adelei. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă acum să dea de urma tâlharului, pe baza declaraţiilor martorilor şi a imaginilor sur­prinse de camerele de supraveghere din interiorul casei de schimb. Locul nu este străin deloc hoţilor. În 2003, casa de schimb valutar şi amanet a fost păgubită serios de câţiva spărgători inventivi. Atunci, seiful a fost golit de bani si bijuterii, în valoare de un miliard de lei vechi, după ce hoţii au intrat în casa de schimb spărgând un perete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
amenintare cu bomba la ploiesti jpg
politia romana 18 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net