De ce refuză Melania să-l țină de mână pe Trump. Este deranjată de acțiunile soțului

Ultima actualizare:

    Melania Refuză să-l țină pe Donald de mânăcaptură video
Melania Refuză să-l țină pe Donald de mânăcaptură video

Melania și Donald Trump nu sunt adepții atingerilor în public și asta s-a văzut de când soțul ei luat în primire mandatul de la Casa Albă. Chiar și așa, în ultima perioadă, cei doi au fost protagoniștii unor filmulețe destul de penibile, care au atras atenția experților în limbajul corpului. Specialiștii au explicat de ce Melania Trump refuză să-și țină soțul de mână, în public.

Chiar dacă nu a spus niciodată, Melania arată prin limbajul corpului ei că este deranjată de comportamentul lui Donald Trump. Patti Wood, expert în citirea limbajului corpului a explicat de ce Prima Doamnă a Americii a fost surprinsă în repetate rânduri, refuzând intenția soțului ei de a o ține de mână.

Se pare că ceea ce o face pe Melania să refuse atingerile soțului în public se datorează comportamentului lui Trump. Faptul că acesta nu este un adept al gesturilor de politețe, precum ținutul ușii, deschisul portierei și faptul că merge mereu înaintea ei, o deranjează pe aceasta.

”Donald Trump face ce face de obicei, merge în fața ei. Acest gest nepoliticos pe care președintele îl face mai mereu în public o deranjează pe aceasta, gândindu-se că o pune într-o lumină proastă. Trump nu dă senzația că între cei doi există egalitate și nici că sunt uniți ca și cuplu și acest lucru nu-i face cinste Melaniei, lucru citit în limbajul corpului ei”, a declarat expertul, potrivit bravotv.com.

Comportamentul celor doi soți a atras atenția internauților, care au publicat pe rețelele de socializare mai multe clipuri și poze, pe seama cărora au creat adevărate dezbateri

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net