Executată pentru că a distrus zeci de funduri

Ultima actualizare:

    Marcilene Soares Gama  s-a dat drept medic timp de patru ani
Marcilene Soares Gama s-a dat drept medic timp de patru ani

Povestea ei şochează întreaga planetă. Marcilene Soares Gama a fost executată recent cu sânge rece pentru că a distrus fundurile a zeci de femei. Ea a fost răpită şi împuşcată în cap din răzbunare.

Brazilianca Marcilene Soares Gama, de 49 de ani,  din Rio de Janeiro, a avut o soartă îngrozitoare, scrie ziarul “O Globo”. Ea a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, sâmbăta trecută, în jurul orei 11.00, pe o stradă din zona de est a oraşului. Ucigaşul a răpit-o din casa ei din Rio, i-a legat mâinile şi i-a tras un glonţ în faţă. Asasinul ar fi lăsat şi un bilet prin care a explicat că Marcilene a plătit pentru că a nenorocit zeci de femei.

Ea se dădea drept chirurg şi  făcea injecţii cu silicon industrial celor care îşi doreau un fund mai mare şi bombat, precum Miss Fund. Victimele s-au ales cu grave leziuni la fese şi alte probleme de sănătate.

Concursul Miss BumBum, sau Miss Fund, care desemnează anual femeia cu cel mai frumos posterior, începând din 2011, a luat minţile braziliencelor. Toate vor să se vadă Miss Poponeţ şi sunt în stare de orice pentru asta. De asta a profitat Marcilene, care îşi găsea cu uşurinţă paciente. Ea a început să se dea drept medic, începând de acum patru ani, deşi nu a studiat medicina. Îşi racola pacientele prin intermediul unor cunoştinţe, cărora le dădea o parte din banii câştigaţi.


    Promitea   pacientelor  un posterior  ca al lui Miss BumBum,  Erika Canela
Promitea pacientelor un posterior ca al lui Miss BumBum, Erika Canela

În ultima vreme, le dădea asigurări că vor avea un posterior ca Erika Canela, care a fost încoronată Miss Fund. Presa braziliană nu dă indicaţii asupra tarifelor băneşti pe care le avea. Deşi au început să circule mereu zvonuri despre o femeie care se dă drept medic şi mutilează fundurile femeilor, Marcilene tot găsea alte victime. De altfel, ea a fost şi arestată de două ori, în urma unor denunţuri făcute de femeile care s-au ales cu fundurile distruse. Însă, de fiecare dată a fost eliberată, fiindcă dovedea că şi-ar fi avertizat “pacientele” asupra riscurilor. Mărirea fundului este una din cele mai căutate proceduri estetice în Brazilia. De aceea, a devenit o adevărată industrie de pe urma căreia profită şi impostorii.

Fese mutilate de silicon industrial

simeon stalpnicul png

Injecţiile cu silicon pot duce la infecţii, noduli, granuloame şi deformări ale fundului. În caz că siliconul este industrial, problemele de sănătate sunt mult mai grave. Implanturile de acest tip pot duce şi la deces prin răspândirea substanţelor periculoase în tot corpul.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net