A distrus trei maşini cu macaraua, apoi şi-a văzut de drum

Ultima actualizare:

    Aceasta este macaraua  care a căzut din camion şi  a avariat autoturismele
Aceasta este macaraua care a căzut din camion şi a avariat autoturismele

Incident grav, ieri dimineaţă, pe DN 1, în Comarnic. O macara a căzut dintr-un camion încărcat cu lemne şi s-a prăbuşit peste trei autoturisme care circulau pe sensul opus. Numai o minune a făcut să nu moară nimeni.

Se pare că braţul utilajului este cel care a avariat autoturismele aflate în mers. Patru persoane au fost rănite, dar, din fericire, leziunile suferite nu le pun viaţa în pericol.  Unul dintre şoferii implicaţi, care a scăpat ca prin minune, a povestit filmul incidentului. „Circulam cu 50 de kilometri la oră. Dintr-odată, maşina din faţă a fost lovită de ceva. Apoi, am văzut cârligul camionului zburând prin aer şi lovind o altă maşină. Pe urmă, a căzut pe şosea şi s-a oprit în maşina mea”. Şocantă este reacţia şoferului camionului. Acesta a tras pe dreapta, şi-a rearanjat macaraua, apoi şi-a văzut de drum ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. „Şoferul a fost depistat de poliţişti după câţiva kilometri, pe raza localităţii Câmpina. În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, ne-a declarat Marian Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

Şoferul, Gavril Muzdea spune că transporta lemne de foc, de la Buşteni şi că transportul era legal. „S-a desprins braţul de la macara, s-a rupt cârligul de siguranţă. Am tras pe dreapta, m-am urcat pe remorcă, am rectificat, am reparat-o,  am pus braţul sus. Nu am văzut nici o maşină lovită, nu mi-a spus nimeni nimic.  Am plecat mai departe. Treaba a durat 10 minute”, a precizat Gavril Muzdea.

Târgovişte. Au spart asfaltul abia turnat ca să găsească un hidrant

Un alt episod avându-l drept protagonist pe ”Dorel” s-a petrecut zilele trecute la Târgovişte. O echipă de muncitori a asfaltat o stradă cu tot cu hidrant. Şi, pentru că lucrurile nu puteau rămâne aşa, alţi muncitori au decis să repare greşeala celor care au asfaltat strada. Înarmaţi cu un detector de metale, lucrătorii au pornit în căutarea hidrantului ”pierdut”. După ce aparatul a semnalizat sonor prezenţa metalului sub stratul de asfalt proaspăt turnat, muncitorii au spart din nou strada. Stupoare, însă! În loc de hidrant, echipa a dat peste o bucată de sârmă! Deloc descurajaţi de acest eşec, muncitorii au mai dat vreo două găuri, dar tot nu au găsit hidrantul. Pentru că riscau să strice tot asfaltul abia turnat, primăria le-a interzis muncitorilor să mai efectueze vreo lucrare până la primăvară.

A3 Bucureşti-Ploieşti. Au pierdut excavatorul pe drum

În urmă cu două săptămâni, “Dorel” a lovit din nou. Pe A3, pe sensul de mers spre Bucureşti, aproape de capătul neterminat al autostrăzii, un tir cu platformă e oprit pe partea dreaptă. Câţiva metri mai în spate, un excavator se odihneşte cam o treime pe asfalt. Restul zace proptit în şanţul de pe marginea autostrăzii. Cu câteva minute în urmă, mastodontul de fier îşi luase ”zborul” de pe platforma care-l transporta spre cine ştie ce şantier al patriei. Din fericire, “Dorel” nu a produs victime. De data asta. Excavatorul a căzut foarte aproape de şanţ, iar din spate nu venea nici o maşină. Cum s-a întâmplat totul? “Dorel” a uitat să fixeze mastodontul pe platformă, sigur fiind că legile fizicii vor ţine loc de lanţuri. Numai că excavatorul a vrut musai să evadeze. Şi, la o curbă lină, a alunecat de pe platformă. Bine că nu au fost victime!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net