Doliu în politică! Un fost deputat PRM a murit la 37 de ani

Ultima actualizare:

    Vlad Hogea a murit la doar 37 de aniFoto: arhivă personală
Vlad Hogea a murit la doar 37 de aniFoto: arhivă personală

Vlad Hogea, fost deputat PRM în legislaturile 2000–2004 și 2004–2008, a decedat, sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 37 de ani, lăsând în urmă o fetiţă de doar câteva luni.

"A plecat dintre noi un mare naţionalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi împlinit 38 de ani. A plecat la cele veşnice subit, cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere şi colegi de idei şi de credinţă care nu-l vor uita niciodată. (..) Alături de toată echipa Partidului România Unită transmit condoleanțe familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetița sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înțelege moștenirea lăsată de Vlad Hogea și va fi mândră de cel care a fost tatăl său... Îl plângem cu toții pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Bogdan Diaconu.

Deputatul ieșean Vlad Hogea a murit în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 15.00, apropiații familiei spunând că acesta a făcut infarct în timp ce cobora din apartament spre boxa blocului, unde avea amenajată o bibliotecă și mergea zilnic să citească.

Trupul neînsuflețit al fostului deputat Vlad Hogea se află la Institutul de Medicină Legală din București, urmând a se stabili cu exactitate cauza morții acestuia în urma necropsiei.

A făcut infarct

Conform apropiaților familiei, Vlad Hogea ar fi coborât, în jurul orei 13.00, în boxa blocului, unde avea amenajată o bibliotecă și unde mergea aproape zilnic ca să citească în jur de două-trei ore. Un vecin a anunțat-o pe soția sa după câteva ore că l-a găsit pe deputat prăbușit pe scări, în drumul spre boxă.

Deputatul ar fi avut analizele făcute la zi, iar rezultatele ar fi ieşit bine. "În urmă cu o lună am vorbit cu el și mi-a spus că și-a făcut analizele și că rezultatele erau bune. Nu știm ce a cauzat infarctul. Sunt șocat de dispariția bunului prieten Vlad Hogea la o vârstă atât de fragedă“, a declarat, duminică, Alin Aivănoaei, vicepreședinte al Consiliului Județean Iași.

Trupul neînsuflețit al lui Vlad Hogea va fi ridicat, în cursul zilei de duminică, familia nefiind încă decisă dacă să-l înmormânteze la București sau la Iași. Luni, sunt așteptate rezultatele oficiale de la IML, iar înmormântarea va avea loc marți.

Vlad Gabriel Hogea, născut pe 9 ianuarie 1977, la Iaşi, a fost deputat de Iași în Parlamentul României din partea Partidului România Mare în legislatura 2000–2004 și în legislatura 2004–2008. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Al.I. Cuza", din Iași în 1999 și Colegiul Național de Apărare, București, în 2003.

Hogea a fost membru PRM, din 1992, unde a activat în organizația de tineret. Din rândurile acesteia, a fost promovat pe lista PRM la alegerile legislative din 2000, unde a obținut un mandat de parlamentar de Iași. La alegerile din 2004, a fost ales din nou deputat din partea PRM, de data aceasta în județul Vaslui. În preliminariile aderării României la Uniunea Europeană, a fost trimis în 2005 ca euro-observator la Parlamentul European. În 2006, Hogea a demisionat din PRM și s-a înscris în PNG-CD-ul condus de George Becali. Ulterior a activat în PC şi apoi în PP-DD, unde era secretar executiv şi coordonator al Departamentului de Comunicare și președintele al filialei Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net