Incredibil! Mort de doi ani, amendat că a circulat fără rovignetă

Ultima actualizare:

    vrn.ro
vrn.ro

Caz șocant în Vaslui, unde autoritățile au amendat un bărbat mort pentru că a circulat fără rovinietă. Și mama acestuia, o bunicuță de 86 de ani, a fost sancționată pentru că mergea cu viteză prin Gura Humorului, fără ca aceasta să dispună de permis de conducere.

Poliția a amendat-o pe bătrână cu 250 de lei, după ce aceasta ar fi fost surprinsă conducând periculos pe Drumul European, fără rovignetă. Cei care o cunosc însă știu că femeia nu doar că nu are permis de conducere și nu știe nici măcar să pornească o mașină din loc, dar are și probleme cu vederea.

Cu hârtia în mână, hușeanca ar fi tratat totul ca pe o glumă proastă, făcută, culmea, de oficiali, dacă nu ar fi văzut că amendă este venită pe numele fiului său… mort de 2 ani! Nu e prima dată când ia o asemenea amendă: bunicuța a mai fost sancționată și că ar fi condus nebunește cu Dacia prin Gură Humorului, deși, în realitate, nu a călcat niciodată prin zonă.

Bătrana a mers până la Poliție să ceară explicații. Acolo, spune ea, cineva a trimis-o la Judecătorie, iar la Primărie, unde a bătut drumul din nou, un funcționar i-a cerut să îl lase în pace.

"Vreau să vă spun că această mașină, o Dacie veche, a fost cu ani în urmă a fiului meu. Băiatul meu a murit acum 2 ani. În 2016, eu am vândut cu acte în regulă Dacia. Ce era să fac cu ea?! Am și radiat-o din dreptul meu, ca să nu mai apar eu acolo, ci noua proprietară. Iată documentele", a precizat femeia pentru jurnaliștii vremeanoua.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net