Ne aşteaptă 12 ore de spectacol pe cer

Ultima actualizare:

    Aeroclubul Român  va face senzaţie şi  la această ediţie.  Intrarea la  spectacol  este gratuităFotografii: BIAS 2018/Laurenţiu Capatina
Aeroclubul Român va face senzaţie şi la această ediţie. Intrarea la spectacol este gratuităFotografii: BIAS 2018/Laurenţiu Capatina

Mult-aşteptatul show aviatic de la Bucureşti îşi va deschide sâmbătă, 28 iulie, porţile, la Romaero. Spectatorilor li se vor oferi 12 ore de acrobaţii aviatice executate de cei mai buni în domeniu. Click! îţi prezintă orarul evenimentului care a ajuns la a zecea ediţie.

De câteva zile, cerul Capitalei e zguduit de motoarele puternice ale avioanelor ce urmează să ne ofere mâine un spectacol unic, în cadrul Bucharest International Air Show. Vineri, antrenamentele echipajelor de piloţi se vor intensifica, iar mâine, începând cu ora 9.00, forţe aeriene din 15 state vor trimite peste Aeroportul Băneasa avioane de luptă F 16 Fighting Falcon, F 15 Eagle, Eurofighter Typhoon, Jas Gripen 39 şi Mirage 2000, aparate concepute pentru impunerea superiorităţii aeriene în zonele de conflict, anunţă organziatorii evenimentului, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.


    Piloţii polonezi, pregătiţi  de acrobaţii
Piloţii polonezi, pregătiţi de acrobaţii

Cei mai buni piloţi civili de acrobaţie aeriană vor face show pe Băneasa: George Rotaru şi colegii săi din fantasticii Hawks of Romania vor arăta de ce sunt consideraţi a fi printre cei mai buni piloţi de show din lume. La ora 13.00, magicienii supersonici Turkish Stars vor face senzaţie cu un nou concept de reprezentaţie în forţă, iar, în cadrul spectacolului de seară, va avea loc o demonstraţie unică în lume, în care legendarul Jurgis Kairys şi extraordinarii Air Bandits aduc efectele pirotehnice şi manevrele aviatice la limita imposibilului. MIG-urile nu vor evolua pe cer, la această ediţie. Le veţi putea vedea doar la sol. La ora 21.15, artificiile vor încheia spectacolul, iar, la 21.30, în scenă va intra trupa Zdob şi Zdub.

Click spune

Deşi Bucureştiul a ieşit de sub Codul galben, mâine mai sunt aşteptate câteva averse şi descărcări electrice, iar maxima va fi de 28 de grade Celsius. Avertizarea de instabilitate atmosferică şi ploi a fost prelungită însă până mâine, la ora 21.00, pentru 31 de judeţe din Moldova, sudul şi estul Transilvaniei, local în Dobrogea şi Muntenia şi la munte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net