S-a deschis primul «supa-bar» din România

Ultima actualizare:

    O porţie de pizdulice  de porc sau de vită,  respectiv 180 de grame  de carne şi un sos, costă  20 de lei la restaurantul  din localitatea Cristian  (FOTOGRAFII: RAMONA GĂINĂ)
O porţie de pizdulice de porc sau de vită, respectiv 180 de grame de carne şi un sos, costă 20 de lei la restaurantul din localitatea Cristian (FOTOGRAFII: RAMONA GĂINĂ)

La Timişoara s-a deschis un bar mai puţin obişnuit. În loc de băuturi alcoolice sau nealcoolice, ori tradiţionala cafea, aici se bea doar...supă.

 "Servirea se face în pahare lungi, dar clientul primeşte şi o lingură dacă îi place să mănânce aşa. Însă ideea este să bea, pentru că este băutură", a spus Caius Merşa.

Supă caraibeană de pui cu cocos, cremă italiană de fasole, supă jamaicană de fasole, supă meditareană cu năut, chiozo şi spanac, cremă tailandeză de conopidă, cremă de dovleac copt cu cocos, sunt doar o mică parte din reţetele oferite. Preţul este unic, 7 lei paharul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
saguna jpg
reumatism jpg
bani euro pixabay jpg
mihaela bilic instagram jpg
brad craciun jpg
dan marin roveolutie webp
spitalul stomatologic jpeg 2 jpeg
Lucrări la Palatul de Justiție din Deva. Secolul al XIX-lea, Foto: arhiva personală dr. Lucian Ștefan
image
actualitate.net
image
actualitate.net