Un pădurar a fost lovit cu sălbăticie de hoții de lemne

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un pădurar de la Ocolul Reghin, județul Mureș, a fost lovit în cap cu un obiect metalic, apoi călcat în picioare de hoții de lemne. De la începutul acestui an, alți 31 de angajați ai Romsilva au fost agresați de către hoții de lemne sau de braconieri.

Ioan N., pădurar la Ocolul Silvic Reghin din cadrul județul Mureș, a fost bătut crunt și sechestrat de un grup de persoane surprinse în timp ce tăiau ilegal arbori, lângă localitatea Tonciu.

Aflat în patrulare, pădurarul Ioan N. a observat un grup de mai multe persoane, cu două atelaje, care tăiaseră ilegal 15 arbori din fondul forestier de stat. Prima căruță a părăsit locul, dar pădurarul a încercat să imobilizeze a doua căruță și să identifice suspecții, informează Romsilva.

În acel moment, acesta a fost lovit din spate cu un obiect metalic, în zona capului. Când l-au văzut la pământ, hoții de lemne l-au lovit cu bâte, pumnii și picioarele

la nivelul brațelor, piciorului, trunchiului și în zona feței. Angajatul Romsilva a fost imobilizat timp de 20 de minute de către grupul de suspecți, împiedicându-l să folosească telefonul mobil pentru a solicita ajutor.

Angajatul Romsilva a ajuns, în cele din urmă, la Spitalul Reghin, cu multiple răni. Polițiștii au început să ancheteze acest caz.

De la începutul acestui an, alți 31 de angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au fost agresați de către hoții de lemne sau de braconieri, în cursul acțiunilor de pază a pădurilor. Dintre aceștia, 12 au necesitat îngrijiri medicale, unul fiind împușcat, iar într-un alt caz, pădurarul fiind deposedat prin forță de arma de serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net