Soţul profei pedofile îl acuză pe elevul mort că a corupt-o să se culce cu el

Ultima actualizare:

    Crinela Marc, şi gravidă, şi în arest
Crinela Marc, şi gravidă, şi în arest

Dragoste interzisă la Piatra Neamţ! Crinela Marc (40 de ani), o profesoară de Limba şi Literatura Română, a fost arestată pentru 30 de zile. Soţie de preot şi mamă a trei copii, femeia e acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu Marius Săndulache (17 ani). Elev la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, Marius Săndulache avea numai note de 9 şi 10.

Cazul profesoarei îndrăgostite de un băiat cu 23 de ani mai tânăr a şocat oraşul Piatra Neamţ! Anchetatorii susţin că elevul şi profa s-au iubit din 2015 până în martie 2016, când puştiul a devenit major. În ultimii ani, Crinela Marc a predat Limba şi Literatura Română ca suplinitor la Liceul Teologic Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ. Marius Săndulache era elev în ultimul an la liceul teologic şi era printre cei mai buni seminarişti, scrie adevarul.ro. El participase la faza naţională a Olimpiadei de Religie, unde obţinuse menţiune, iar în cei patru ani de liceu avusese doar note de 9 şi 10. Pe 17 noiembrie 2016, la şase luni după ce se încheiase relaţia cu femeia care îi putea fi mamă, Marius a fost văzut în timp ce se arunca în apele reci ale râului Bistriţa. Cadavrul tânărului a fost găsit abia după o lună, pe 17 decembrie, interval de timp în care echipaje specializate de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ făcuseră căutări aproape zilnic.

După moartea lui Marius, procurorii au descoperit probe potrivit cărora profesoara trăia o poveste fierbinte de dragoste cu tânărul seminarist. Miercuri, judecătorii au decis ca femeia să fie arestată pentru 30 de zile, sub acuzaţia de act sexual cu un minor.Gestul extrem al elevului e pus pe seama dragostei năvalnice pe care i-o purta profesoarei, iar faptul că ea este însărcinată alimentează ipoteza potrivit căreia tânărul ar fi tatăl. Preotul Iulian Marc îşi susţine soţia, de la care aşteaptă al patrulea copil: “Fiecare o vede pe ea vinovată, dar eu nu văd aşa. Există posibilitatea ca ea să fie victimă. Nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor şi a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Ea regretă ceea ce s-a întâmplat. Deja sunt distruse două familii, ăsta e lucrul cel mai grav“.


    Marius Săndulache  a murit în noiembrie 2016  şi a fost înmormântat  în comuna MărgineniFoto: vestea.net
Marius Săndulache a murit în noiembrie 2016 şi a fost înmormântat în comuna MărgineniFoto: vestea.net
image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net