O reţetă gustoasă pe zi: Ruladă cu brânză
Reţeta gustoasă de azi este: ruladă cu brânză.
Ingrediente Ruladă cu brânză:
Pentru blat: 4 ouă, 125 g zahăr, 1 lingură făină, 65 g amidon, ½ plic praf de copt, 3 linguri cacao, 4 linguri unt topit; Pentru cremă: 300 g brânză de vaci, 4 linguri zahăr pudră, 1 linguriţă esenţă de vanilie; Pentru decor: zahăr pudră.
Preparare Ruladă cu brânză:
Mixezi ouăle cu zahărul până când se deschid la culoare şi îşi dublează volumul. Combini făina cu amidonul, praful de copt şi cacaua. Le încorporezi în compoziţia de ouă şi, după ce s-au omogenizat, adaugi untul topit. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii. Răstorni blatul pe un prosop umed şi-l rulezi. Mixezi brânza de vaci bine scursă cu zahărul pudră, apoi torni esenţa de vanilie. Derulezi blatul, întinzi crema şi rulezi din nou. Dai rulada la frigider şi, înainte să o serveşti, o presari cu zahăr pudră.