12 sfaturi ca să-ţi iasă mâncarea ca la carte!

Ultima actualizare:

Piureul de cartofi va avea un gust bun şi un aspect deosebit dacă este amestecat cu un albuş de ou bătut spumă.

Grăsimea pentru topit nu va prinde gust rânced dacă înăuntru se adaugă 2-3 cepe.

Albuşul va fi mai tare dacă fierbi oul la foc iute. La foc mic, gălbenuşul va fi mai tare şi nu se va sfărâma.

Dulceaţa nu se va zaharisi dacă linguriţa pe care o foloseşti este uscată.

Untura nu se mai înnegreşte dacă se pune înăuntru un cartof crud, curăţat. El absoarbe şi mirosul de rânced.

Ouăle sunt proaspete dacă, puse într-o cratiţă cu apă şi sare, nu se ridică la suprafaţă.

Ceapa nu te mai face să lăcrimezi dacă, înainte de a o tăia, o scufunzi pentru 15 minute în apă rece.

Alimentele rămân proaspete mai multă vreme dacă sunt învelite în hârtie de ziar şi aşezate în frigider.

 Mâncarea se desărează dacă în cratiţă se lasă un cartof curăţat şi spălat bine.

Găluştele devin mai galbene dacă amesteci grişul cu puţin mălai.

Merele la cuptor nu se încreţesc dacă sunt unse înainte cu puţin ulei.

 Merele curăţate nu vor prinde culoare maronie dacă peste fructele tăiate se toarnă câteva picături de suc de lămâie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cumparaturi supermarket alimente  shopping (2) jpeg
junjun1 jpeg
michael jackson jpg
restaurant foto unsplash jpg
dulciuri jpg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
somn pexels jpg
autostrada 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net