12 sfaturi ca să-ţi iasă mâncarea ca la carte!

Ultima actualizare:

Piureul de cartofi va avea un gust bun şi un aspect deosebit dacă este amestecat cu un albuş de ou bătut spumă.

Grăsimea pentru topit nu va prinde gust rânced dacă înăuntru se adaugă 2-3 cepe.

Albuşul va fi mai tare dacă fierbi oul la foc iute. La foc mic, gălbenuşul va fi mai tare şi nu se va sfărâma.

Dulceaţa nu se va zaharisi dacă linguriţa pe care o foloseşti este uscată.

Untura nu se mai înnegreşte dacă se pune înăuntru un cartof crud, curăţat. El absoarbe şi mirosul de rânced.

Ouăle sunt proaspete dacă, puse într-o cratiţă cu apă şi sare, nu se ridică la suprafaţă.

Ceapa nu te mai face să lăcrimezi dacă, înainte de a o tăia, o scufunzi pentru 15 minute în apă rece.

Alimentele rămân proaspete mai multă vreme dacă sunt învelite în hârtie de ziar şi aşezate în frigider.

 Mâncarea se desărează dacă în cratiţă se lasă un cartof curăţat şi spălat bine.

Găluştele devin mai galbene dacă amesteci grişul cu puţin mălai.

Merele la cuptor nu se încreţesc dacă sunt unse înainte cu puţin ulei.

 Merele curăţate nu vor prinde culoare maronie dacă peste fructele tăiate se toarnă câteva picături de suc de lămâie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net