15 frumuseţi se luptă pentru titlul de «Miss Motors Romania 2010»

Cele 15 finaliste din întreaga ţară vor intra în concurs pe data de 2 iulie, când vor veni la Sibiu. Pe data de 3 iulie va avea loc gala finală, unde se vor prezenta participantele, vor avea loc prezentări de rochii se seară, rochii de cocktail, costume de baie, momente artiste și multe alte surprize pregătite de către organizatori.

Câștigătoarea „Miss Motors România 2010" va reprezenta România în cadrul concursului internațional „Miss Motors International", ce va avea loc în intervalul 1-12 octombrie 2010, în Italia.

„Miss Motors România este un concurs de frumusețe și abilități de comunicare, dedicat sporturilor pe motor și face parte din cadrul francizei internaționale Miss Motors International. Acesta este un concept gândit să promoveze atât un concurs de frumusețe, cât și un mesaj social - «conducerea preventivă». La finala internațională a competiției inițitată în Italia acum sapte ani sunt așteptate reprezentantele a peste 50 de țări", arată organizatorii competiţiei.

Totodată, Miss Motors România va promova conducerea preventivă pe șoselele din România, primind titlul de Ambasadoare a Siguranței Rutiere pentru anul 2010, informează Adevărul de Seară Sibiu.

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg