2.000 de lei, o rochie de fiţe de la Gabriela Cristea

simeon stalpnicul png

De aproape un an, Gabriela Cristea a lăsat cariera în televiziune şi s-a ocupat de modă. Ea a deschis Atelierul Miresei, unde şi-a făcut mai toate rochiile pentru cele mai importante evenimente la care a participat. Click! a vizitat-o pe vedetă în locaţia cochetă unde se croiesc şi rochii de mireasă cu dantelă scumpă şi accesorii preţioase, dar şi ţinute elegante pentru ocazii speciale.

Gabrielei Cristea îi plăcea de când era adolescentă să îşi pună în practică ideile, chiar şi în materie de vestimentaţie. Pe atunci, avea o croitoreasă şi, deşi nu ştia prea bine să explice ce vrea, reuşea până la urmă să se facă înţeleasă. A simţit că meseria i se potriveşte şi nu a mai stat pe gânduri. Anul trecut, în toamnă, a deschis Atelierul Miresei, iar de atunci se bucură că a reuşit să făcă sute de cliente fericite.

"Nu pot să spun că trăiesc din activitatea de la Atelierul Miresei, dar după ce trag linie la sfârşit de lună, achit salariile şi plătesc cheltuielile aferente, îmi mai rămân ceva bani. Încă sunt în faza în care amortizez investiţia şi îmi permit la sfârşit de săptămână scurte escapade la mare sau la munte", ne-a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela ne-a poftit în micul său “univers”

simeon stalpnicul png

Nici nu ar avea cum să facă un profit care să-i asigure o viaţă liniştită, de vreme ce la atelierul vedetei preţul pentru cea mai scumpă rochie se mireasă ajunge la 4.000 de lei, iar o ţinută de ocazie costă până în 2.000 de lei.

Ca să fie cât mai aproape de clientele, care în această perioadă au asaltat atelierul Gabrielei Cristea, cerându-i rochii de seară extravagante, vedeta vrea să facă nişte cursuri în domeniu. Ea ar vrea să ştie exact cum trebuie combinate materialele ca să iasă o rochie preţioasă.

Vedeta vrea să facă nişte cursuri în domeniul modei

simeon stalpnicul png

"Îmi doresc să învăţ să desenez, să fac schiţe, dar să şi potrivesc materialele între ele. Îmi place foarte mult să lucrez în nuanţe de roşu, albastru electric şi de bej natural. La atelier se folosesc, numai material fine pentru toate creaţiile, cum ar fi dantelă, tafta, satin", ne-a spus Gabi Cristea.

Multe dintre rochiile făcute aici sunt după ideile Gabrielei

simeon stalpnicul png

Din toamnă, Gabriela Cristea vrea să atragă în atelierul ei şi clientele mai sportive, aşa că va lansa şi o colecţie casual. Aceasta va cuprinde piese vestimentare care, spune ea, pot fi combinate de fiecare dată altfel între ele, pentru a crea un efect diferit. Preţurile vor fi cuprinse între 30 de lei pentru un tricou sau o bluză şi vor ajunge până la 200 de lei pentru un sacou.

Şi-a făcut la propriul atelier rochiile pentru botezuri

La evenimentele la care a participat în ultima vreme, Gabi a fost invidiată pentru rochiile pe care le-a purtat.

Rochie gri de zi- 1.800 lei

simeon stalpnicul png

Rochie roz de zi- 970 lei

simeon stalpnicul png

Rochie de seară- 1.800 lei

simeon stalpnicul png

"Toate rochiile mele pentru evenimente au fost făcute aici. Pentru botezul Rianei, fiica Dianei Bişinicu, am avut o rochie gri din tul de mătase, brodat cu perle, care a fost lucrată manual, iar seara am purtat o rochie de culoare mov prăfuit, care a fost croită după ideea mea. Am vrut o ţinută cu spatele gol, dar, ca să-mi pun în valoare bustul, am venit cu varianta corset, pe partea din spate. Fiecare rochie a costat 1.800 de lei", ne-a explicat designerul.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
oana roman 2 webp
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png
Restaurantele McDonalds sunt deschise și de sărbători jpeg