5 mituri sexuale pe care bărbaţii continuă să le creadă adevărate

Bărbaţii au impresia că pe tărâm sexual ei se mişcă precum peştele în apă. Dar... nu este aşa. Deşi se consideră experţi sexuali, realitatea este că încă există bărbaţi care continuă să creadă în idei eronate despre sex. Mituri false care continuă să fie luate ca adevăruri absolute şi care, departe de a-i favoriza, nu contribuie decât la generarea de probleme în cuplu.

Cum se face că încă mai există bărbaţi care cred că atunci când vine vorba de sex doar ei trebuie să facă primul pas? Femeile nu pot să se bucure de sex atunci când vor şi când au chef? Curios, doctorul Les Parrot, autorul cărţii "Crazy Good Sex" şi fondator al site-ului RealRelationships.com, a decis să termine cu aceste false credinţe pe care bărbaţii încă le au vizavi de sex. Vrei să afli care sunt cele cinci mituri sexuale în care bărbaţii cred, încă, cu tărie?

1. Sexul de calitate este atunci când bărbatul ia iniţiativa

Poate că demult, în vremuri imemoriale, bărbaţii trebuiau să fie cei cu iniţiativa de fiecare dată, dar în ziua de azi sexul a devenit un "sport în doi", ale cărui rezultate sunt excepţionale când amândoi joacă în aceeaşi echipă şi luptă pentru acelaşi obiectiv. Conform site-ului Intimos, bărbaţii trebuie să-şi motiveze partenerele în a-şi exprima dorinţele sexuale fără teamă. Doar aşa fanteziile amândurora pot deveni realitate.

2. O partidă de sex începe când bărbatul are erecţie

Nu zău? De când sexul este declarat "deschis" doar odată cu erecţia bărbatului? Pentru femei, mângâierile, insinuările, atingerile, săruturile... sunt preliminarii ale sexului. Deşi ei cred că sexul este sinonim cu penetrarea, se înşeală! Jocurile din timpul preludiului sunt la fel sau chiar mai excitante pentru o femeie. Însuşi Mama Natură îi învaţă asta: faptul că un act sexual prin penetrare durează, în medie, sub 10 minute, iar o femeie are nevoie de minim 20 de minute pentru a ajunge la orgasm din momentul în care se excită, le arată că şi restul de circa zece minute sunt ... tot sex.

3. Sexul cel mai bun este cel spontan

Este adevărat că sexul neplanificat este foarte excitant, dar nu este o regulă universală. Conform doctorului Les Parrot, când cuplul nu dispune de timp şi agendele încărcate ale ambilor parteneri îngreunează petrecerea a mai mult timp împreună, programarea unei "sesiuni de sex" poate face din această experienţă una minunată. Sexul poate fi extraordinar chiar dacă te pregăteşti pentru el şi ştii ce te aşteaptă.

Află care sunt celelalte două mituri sexuale pe adevarul.es

Dorian Popa
FotoJet jpg
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg