5 secrete ale «tinereţii» lui Iliescu

Ultima actualizare:

Fostul preşedinte a dezvăluit pentru "Click!" secretele ce l-au menţinut în formă. Conform principiului tot răul este spre bine, starea bună de sănătate de acum a lui Ion Iliescu i se "trage" de la problemele pe care i le-a creat bila, în urmă cu 50 de ani. Din 1960, "Bunicuţa" şi-a schimbat radical regimul de viaţă, urmând cu stricteţe recomandările medicilor.

1. N-a pus gura pe grăsimi de 50 de ani. A renunţat definitiv la grăsimile de orice fel. În acelaşi timp, pesedistul a evitat toate excesele alimentare. Fructele şi legumele, dar şi carnea slabă, friptă sau fiartă au devenit "prietenii" săi din farfurie.

2. Fără condimente. O altă recomandare a doctorilor, care s-a transformat în regulă pentru Iliescu, a fost eliminarea definitivă a condimentelor.

3. Fără cofeină. Atunci, a renunţat definitiv la cafea.

4. Fără alcool. Fostul şef al statului spune că la licorile bahice i-a fost cel mai uşor să renunţe, pentru că mereu a avut "o oarecare repulsie faţă de băuturile alcoolice".

5. Aleargă jumătate de oră pe zi. Pe lângă regimul alimentar echilibrat, Ion Iliescu a făcut şi face multă mişcare. Nu trece o zi fără ca liderul PSD să nu alerge pe bandă între 15 şi 30 de minute. De asemenea, ori de câte ori are ocazia, fostul senator face multă mişcare în aer liber, mergând pe jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net