51 de persoane trimise în judecată pentru luare de mită și complicitate la luare de mită în dosarul fabricii de permise de la Suceava

„Lucrătorii” din fabrica de permise auto de la Suceava vor ajunge în scurt timp în fața instanței, anunță luni, 8 ianuarie, prin intermediul unui comunicat, reprezentanții DNA. Este vorba despre un agent examinator și 50 de instructori auto și administratori ai unor școli de șoferi, acuzați că au format un grup infracțional organizat ce se ocupa cu fraudarea probei practice la examenul pentru obținerea permisului auto.

image

În 2020 procurorii DNA audestructurat cea mai mare rețea de fraudare a examenelor pentru obținerea permiselor auto din România.

Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial DNA Suceava au finalizat cel de-al șaselea dosar referitor la faptele de corupție legate de eliberarea permiselor de conducere de către Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Suceava.

În acest ultim dosar au fost trimiși în judecată 51 de inculpați, printre care un angajat al MAI, agent examinator la data comiterii faptelor, intermediari și instructori ai unor școli de șoferi care, în schimbul unor sume de bani, ar fi permis fraudarea probei practice a examenului de obținere a permisului de conducător auto, în perioada octombrie 2019 – noiembrie 2020.

„În prezentul dosar, privind doar fraudarea probei practice, au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, următorii inculpați: Gabor Alexandru, la data faptelor agent de poliție în cadrul Compartimentului Regim Permise de Conducere și Examinări din S.P.C.R.P.C.I.V. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net