759 de ani în puşcărie pentru 40 de crime

Ultima actualizare:

Cazul Juanei Barraza, luptătoare de wrestling care a ucis cu sânge rece între 40 şi 49 de bătrâne îngrozeşte Mexicul. Recent, Muzeul poliţiei din capitala Mexico City a prezentat o expoziţie care îşi propune să sondeze mintea acestei femei monstruoase, arestată la 25 ianuarie 2006.

Aflată în puşcărie, Barraza nu se sfieşte să mărturisească faptul că urăşte femeile bătrâne. Spune că simte "nevoia să le ucidă", cum le vede. Psihologii cred că ura ei şi setea de sânge sunt cauzate de faptul că a îndurat o viaţă de mizerie.

Pe când avea 12 ani, Juana a fost vândută de propria mamă unui bărbat care o bătea şi o viola. Pe tată nu l-a cunoscut nciodată.

A ajuns apoi pe mâna altor bărbaţi alcoolici, care au abuzat-o. Criminala crede în Sfânta Moarte şi a devenit o luptătoare cunoscută de wrestling, supranumită Doamna Tăcută, până ce a fost dovedită drept criminală în serie. A omorât numai bătrâne singure de peste 60 de ani, pe care le bătea şi le strangula.

Pe unele le-a abuzat sexual. De fiecare dată lua câteva lucruri fără valoare ca semn al unui criminal în serie care se respectă. Deşi analfabetă, Barraza are o minte strălucită şi a dat mult de furcă anchetatorilor până ce au reuşit să facă o legătură între crime şi s-o dea în vileag.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net