A ajuns de urgenţă la medic! O cântăreaţă are dureri cumplite de spate

Ultima actualizare:

    Silvana Riciu
Silvana Riciu

Este diagnosticată de mai mulţi ani cu discopatie lombară, însă nu prea ţine cont de indicaţiile mediclor. Cântăreaţa de muzică populară, Silvana Rîciu, a ajuns de urgenţă la doctor după ce o durere de spate i-a pus capac luni dimineaţă. 

A filmat afară în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele săptămâni, iar temperaturile scăzute i-au dat mari bătei de cap. Cântăreaţa de muzică populară suferă de discopatie lombara de trei-patru ani şi deşi medicul specialist care o îngrijeşte îi spune tot timpul să se protejeze, artista nu reuşeşte să se ţină de programul făcut de medici din cauya programului încărcat pe care îl are. 

"I-am spus de multe ori Silvanei că în afecţiunea ei este importantă până şi o poziţie corectă în scaun, dar şi câteva mişcări şi exerciţii uşoare. Ea a urmat un tratament antiinflamator , iar acum se simte mai bine", a declarat medicul care se ocupă de cântăreaţă la Antena Stars.

Îngrijorată de durerile cumplite pe care le acuza, cântăreaţa s-a prezentat marţi la doctor, însă din fericire pentru ea nu a fost vorba decât despre o nouă criză, iar dinconfortul a dispărut.

Citeşte şi:

A făcut aproape 20 de operaţii estetice! Colegii o numesc Bianca Drăguşanu a muzicii populare

image
image
image
image
image
image
ceausescu Rockeffeler1 jpg
FotoJet (1) jpg
Laptop - frauda online FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Screenshot 2023 12 11 133610 png
bani pusculita jpeg
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg