A avut cancer şi a rămas fără un sân - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De ce i-a fost frică, de aia n-a scăpat! Gabi Luncă, celebra solistă de muzică lăutărească, a recunoscut că s-a rugat toată viaţa să nu se îmbolnăvească de cancer, însă soarta a supus-o la grea încercare.

„Sunt momente în viaţă în care numele, averea sau cariera nu au nici o valoare, nu te ajută cu nimic", a declarat plină de tristeţe solista.

Ea a mărturisit ieri, la Acasă TV, că, la sfârşitul anul trecut, chiar de Sărbători, i-a apărut la sânul stâng un nodul care a speriat-o atât de tare încât a cerut să fie operată de urgenţă: „Mi-a fost frică să mai fac biopsie, ca să văd dacă nodulul este de natură canceroasă. L-am rugat pe doctorul Alexandru Blidaru, de la Spitalul Fundeni, să mă scape de chinuri şi să nu îmi facă biopsie. I-am zis să îmi scoată răul din mine, fără să mă mai supună şi acestei testări", a mai spus aceasta.

Rebecca, fiica cea mai mică a solistei, a povestit pentru Click! prin ce chinuri a trecut mama sa: „Săraca, era foarte speriată atunci. A acceptat să îi fie extirpat sânul stâng, ca să fie convinsă că scapă de boală. Nu o să apeleze la o reconstrucţie a sânului, are 72 de ani, nu-i mai trebuie alte chinuri. Îşi maschează operaţia cu ajutorul sutienelor cu bureţei. Acum, mama e bine, a făcut citostatice la Spitalul Fundeni. Este însă atât de panicată încât m-a trimis şi pe mine şi pe cele două surori ale mele la medic, la mamografie şi la ecografie".

Gabi Luncă a mai avut şi alte probleme de sănătate anul trecut, când, din cauza unor pietre la fiere, a ajuns pe masa de operaţie. Ciudat însă, dar între momentul realizării ecografiei şi operaţia propriu-zisă, pietrele au dispărut ca prin minune fără nici un tratament medicamentos: „Am fost operată degeaba, a fost o minune cerească", a declarat Gabi, o fire extrem de credincioasă.

Şi ele au suferit

Dana Deac

Cunoscuta jurnalistă Dana Deac a fost şi ea diagnosticată cu cancer mamar, la începutul anului 2008. „Am făcut o mamografie din bun-simţ şi am primit rezoluţia de corp sănătos. Pe această mamografie, după patru luni, un alt doctor îmi arăta celulele canceroase care aveau forma unui fluture", îşi aminteşte Dana.

simeon stalpnicul png

Marioara Murărescu

Marioara Murărescu a amuţit când doctorii au anunţat-o, acum doi ani, că suferă de cancer la sân. Fiul ei, Petru, i-a fost alături tot timpul, încurajând-o să nu cedeze psihic. „La spitalul Fundeni, până şi portarii mă întrebau de sănătate. Acum sunt bine, dar mă pot aştepta la orice", a povestit ea.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net