A băut şi a fumat până a scăpat de cancer

Ultima actualizare:

    Femeia fuma cel puţin trei pachete de ţigări şi cosuma 12 sticle de bere pe zi.
Femeia fuma cel puţin trei pachete de ţigări şi cosuma 12 sticle de bere pe zi.

O femeie din China a renunţat să mai lupte cu boala cumplită care i-a distrus viaţa, aşa că a devenit o alcoolică notorie şi o fumătoare înrăită. Culmea,"tratamentul" neconvenţional a funcţionat de minune, relatează Chongqing Evening Post.

Tian Mei, o profesoară de muzică în vârstă de 38 de ani, a fost nevoită să renunţe la meserie în urmă cu 11 ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer cervical şi rectal. După opt ani de tratamente anevoioase şi dureroase, inclusiv chimioterapie, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit considerabil.

"Apoi, m-am gândit, de ce să nu mă bucur de puţinul timp care mi-a mai rămas, în loc să mi-l petrec tristă prin spitale?!", s-a întrebat Tian.

Aşa că în ultimii trei ani a ţinut-o din distracţie în distracţie, fumând cel puţin trei pachete de ţigări şi cosumând 12 sticle de bere pe zi. Spre surprinderea totală a medicilor care se ocupau de ea, la ultimul control aceştia nu au mai găsit nicio urmă de cancer în corpul chinezoaicei. În plus, pacienta a reuşit să se pună pe picioare, revenind la aceeaşi greutate dinaintea declanşării bolii.

Pe aceeaşi temă:

S-a vindecat de cancer cu ajutorul vâscului

S-a vindecat de cancer după ce a câştigat la loto

Mama femeii pune vindecarea miraculoasă pe seama stării mentale pozitive. "Este foarte fericită. Cântă karaoke şi joacă cărţi cu prietenii ei în fiecare zi", a mărturisit ea.

Însă medicul Li Zhen, de la spitalul Xinqiao, este mai sceptic. Acesta spune că sănătatea redobândită a lui Tian Mei n-are nicio legătură cu fumatul şi consumul de alcool.

"Nu îi recomandăm să continue cu acest stil de viaţă nechibzuit. S-ar putea alege cu noi forme de cancer", a declarat el.

Dar Tian refuză să-i urmeze sfatul. "Nu mai pot trăi fără ţigări şi băutură. Ţin mereu o sticlă de bere lângă pat în cazul în care mă trezesc noaptea", a spus ea.

Citeşte şi:

A inventat dieta anticancer

Artificiile vă pot îmbolnăvi de cancer!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net