A câştigat la loto de două ori câte 1 milion $

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai au unii baftă, dar alţii întrec măsura! În doar un an de zile, americanul Joseph Palmarchuk a câştigat de două ori la loto, câte un milion de dolari, arată Huffington Post.

Norocul se ţine scai de un bărbat de nici 60 de ani din Michigan, Statele Unite. Joseph Palmarchuk a câştigat nu mai puţin de 1,35 de milioane de dolari (circa 4,49 milioane lei) la loto, la scurt timp după ce a încasat un milion de dolari în statul Tennessee. Joseph a recunoscut că vrea să-l depăşească pe Richard Lustig, care deţine recordul de 7 câştiguri la loto.

Care este secretul lui de câştigă atâta bănet?, s-ar întreba mulţi români, împătimiţi de loterie. Bărbatul cumpără de 10 ani biletele pe care vânzătorii le pun deoparte ca erori şi intenţionează să le anuleze. Superstiţios din fire, Joseph merge şi le cumpără cu soţia sa, Philis, în fiecare duminică, la ora 14.00.

Şi el a câştigat de şapte ori

Un american în vârstă de 67 de ani a sfidat orice lege nescrisă a norocului. Richard Lustig a câştigat de 7 ori la loteria din Florida, în 18 ani de zile. Norocosul a scos şi o carte, “Learn How to Increase Your Chances of Winning the Lottery” prin care le oferă împătimiţilor de loterie sfaturi pentru câştiguri mai mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net