A cerşit 10.000 $ să-şi pună silicoane!

Ultima actualizare:

    Joy Lathern
Joy Lathern

Trista Joy Lathern (24 de ani) din SUA a înscenat că suferă de cancer mamar pentru a strânge bani cu scopul de a-şi mări sânii. Femeia pretinde că a recurs la înşelătorie pentru a-şi salva căsnicia.

Trista locuia în localitatea Waco, Texas, şi a început să spună, în urmă cu doar câteva luni, prietenilor şi vecinilor că a fost diagnosticată cu cancer.

S-a ras în cap, chiar, ca să arate ca şi când ar fi făcut chimioterapie. Se plângea tuturor că nu are bani pentru a se opera, aceasta fiind ultima sa speranţă de a scăpa cu viaţă.

Povestea Tristei a impresionat organizaţiile caritabile locale care au organizat o colectă pentru a o salva.

Astfel, s-au strâns cel puţin 10.000 de dolari care i-au fost oferiţi pentru operaţie. Imediat ce a primit suma, femeia a luat legătura cu un chirurg estetician cu scopul de a-şi pune silicoane la sâni.

Pentru că l-a plătit cu 3.509 dolari cash, medicul s-a temut ca banii să nu fie furaţi şi a luat legătura cu autorităţile locale, care au depistat înşelătoria.

Trista Lathern a fost arestată săptămâna trecută şi a mărturisit că a recurs la prefecătorie din disperarea de a nu-şi pierde căsnicia.

Spera ca prin înscenarea că are cancer să-şi impresioneze soţul să n-o părăsească. Voia să-l recucerească, apoi, datorită sânilor mai mari!

Îşi punea silicoane pentru soţul ei

Poliţistul Randy Plemmons a declarat că motivul principal pentru care Trista a apelat la escrocherie a fost acela de a-şi recâştiga soţul care voia să o părăsească.

"Trista a spus că avea probleme în căsnicie. A minţit iniţial că are cancer pentru a-l ţine lângă ea. Au început să strângă bani. Când s-au strâns 10.000 $, Trista a fugit în Texas pentru a-şi mări sânii", a declarat poliţistul.

Trista Joy Lathern şi  soţul ei, pe vremea  când erau fericiţi

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net