A cerşit 10.000 $ să-şi pună silicoane!

Ultima actualizare:

    Joy Lathern
Joy Lathern

Trista Joy Lathern (24 de ani) din SUA a înscenat că suferă de cancer mamar pentru a strânge bani cu scopul de a-şi mări sânii. Femeia pretinde că a recurs la înşelătorie pentru a-şi salva căsnicia.

Trista locuia în localitatea Waco, Texas, şi a început să spună, în urmă cu doar câteva luni, prietenilor şi vecinilor că a fost diagnosticată cu cancer.

S-a ras în cap, chiar, ca să arate ca şi când ar fi făcut chimioterapie. Se plângea tuturor că nu are bani pentru a se opera, aceasta fiind ultima sa speranţă de a scăpa cu viaţă.

Povestea Tristei a impresionat organizaţiile caritabile locale care au organizat o colectă pentru a o salva.

Astfel, s-au strâns cel puţin 10.000 de dolari care i-au fost oferiţi pentru operaţie. Imediat ce a primit suma, femeia a luat legătura cu un chirurg estetician cu scopul de a-şi pune silicoane la sâni.

Pentru că l-a plătit cu 3.509 dolari cash, medicul s-a temut ca banii să nu fie furaţi şi a luat legătura cu autorităţile locale, care au depistat înşelătoria.

Trista Lathern a fost arestată săptămâna trecută şi a mărturisit că a recurs la prefecătorie din disperarea de a nu-şi pierde căsnicia.

Spera ca prin înscenarea că are cancer să-şi impresioneze soţul să n-o părăsească. Voia să-l recucerească, apoi, datorită sânilor mai mari!

Îşi punea silicoane pentru soţul ei

Poliţistul Randy Plemmons a declarat că motivul principal pentru care Trista a apelat la escrocherie a fost acela de a-şi recâştiga soţul care voia să o părăsească.

"Trista a spus că avea probleme în căsnicie. A minţit iniţial că are cancer pentru a-l ţine lângă ea. Au început să strângă bani. Când s-au strâns 10.000 $, Trista a fugit în Texas pentru a-şi mări sânii", a declarat poliţistul.

Trista Joy Lathern şi  soţul ei, pe vremea  când erau fericiţi

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net