A dat lovitura cu Osama

simeon stalpnicul png

Rapid şi inteligent! S-a dovedit Maurice Harary (23 de ani) din New York. El s-a umplut de bani vânzând tricouri cu Osama ben Laden mort. În mai puţin de două zile a câştigat 120.000 de dolari din afacere.

Vezi şi:

Al-Qaeda confirmă moartea lui Osama bin Laden şi promite răzbunare - VIDEO

Tatăl lui Osama bin Laden: un miliardar care s-a căsătorit de 22 de ori ‎

Bin Laden era în pijamale şi neînarmat când a fost executat

Imediat ce a auzit că cel mai căutat om de pe planetă, Osama ben Laden, a fost ucis, Maurice Harary s-a dus glonţ în apartamentul său din New York şi a pus la punct producerea de tricouri cu chipul teroristului şi cuvântul "mort".

A făcut un site pe Internet prin care a scos la vânzare bluzele, cu 12 dolari bucata, începând de luni noaptea, la ora 3.00. A lucrat neîntrerupt la imprimarea tricourilor, pe care le-a procurat cu ajutorul unor amici.

Acţiunea sa rapidă a dat roade peste aşteptări. În mai puţin de două zile, Harary a vândut 10.000 de tricouri, încasând 120.000 de dolari. Succesul său uriaş dovedeşte bucuria americanilor pentru că a fost omorât Osama, care a pus la cale atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Flash News

Al-Qaeda confirmă moartea lui Osama. Al-Qaeda confirmă moartea lui Osama ben Laden, ucis într-o operaţiune a forţelor americane în Pakistan, şi cheamă la răzbunare. Declaraţia al-Qaeda spune că sângele lui ben Laden “nu va fi irosit” şi că reţeaua va continua să atace SUA şi aliaţii.

A stat 5 ani în aceeaşi cameră. Osama ben Laden şi-a petrecut ultimii cinci ani în camera din vila în care a fost ucis. Soţia lui, Amal al-Sadah, le-a spus anchetatorilor că ea şi soţul ei nu au nu coborau nici măcar la etajul al doilea şi că mâncarea le era a dusă de un singur curier.

Nepoata lui Ben Laden, sexy-model

Fotomodelul Wafah Dufour (35 de ani), nepoata lui Osama Ben Laden, născută la Los Angeles, a pozat sexy şi provocator. Ea se înrudeşte cu teroristul prin intermediul tatălui său, Yeslam ben Laden, care îi era frate vitreg. Wafah este totodată cântăreaţă şi compozitoare.

Părinţii săi sunt despărţiţi din 2006, iar ea a preluat numele mamei, Dafour. Nepoata lui ben Laden a urmat cursurile Universităţii din Geneva şi ale Universităţii Columbia din SUA.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg