A dispărut tămăduitoarea lui Lampard

Dezvăluirea a pus pe jar autorităţile fiscale şi poliţia din Serbia, deoarece utilizarea preparatelor fără licenţă şi care nu au fost supuse unor teste clinice este strict interzisă în spaţiul Uniunii Europene.

Poliţia sârbă o caută pe Marianna Kovacevic după un portret robot, întrucât nu dispune de o fotografie a sa, iar numele acesteia s-a dovedit că este, de fapt, un pseudonim.

Jurnaliştii de la Life.News au încercat să dea de urmele Mariannei, iar căutările lor s-au transformat într-un roman poliţist. Potrivit mass-media belgrădene, 'tămăduitoarea' Marianna, de aproximativ 40 de ani, este o locuitoare a capitalei sârbe. Mai mult, ea ar fi fiica unui cunoscut profesor sârb şi a absolvit cu 'excepţional' Facultatea de Farmacie din Belgrad. Are trei copii din două căsătoriii diferite.

În cele din urmă s-a dovedit că toate aceste informaţii nu sunt decât basme, întrucât niciunul din ziariştii sârbi care au scris pe acest subiect nu s-a întâlnit vreodată cu 'tămăduitoarea'.

'Am comunicat doar prin intermediului telefonului cu Marianna' - a declarat pentru Life.News un ziarist de la Departamentul Sport al ziarului belgrădean Veèernje Novosti. 'Aceasta a fost principala condiţie a contactelor cu ea', a adăugat el.

Periplul pentru identificarea 'misterioasei tămăduitoare' nu a dat nici el vreun rezultat. Persoanele care o cunosc îndeaproape pe femeia cu numele Marianna Kovacevic susţin că habar nu au avut că aceasta ar avea vreun tată profesor renumit. Iar Mark Kovacevic, care potrivit media belgrădene ar fi trebuit să fie soţul acesteia, patronul unui lanţ de cazinouri, s-a dovedit că nu există în genere. Omul despre care presa a scris că ar fi primul ei soţ, un medic ortoped, afirmă că a aflat despre Marianna din presă şi că nu a cunoscut-o niciodată. Nici la decanatul Facultăţii de Farmacie din Belgrad nu au putut să-şi amintească de ea.

Însă dacă biografia tămăduitoarei s-a dovedit o legendă, unguentul pe care aceasta l-a utilizat în tratamentul atacantului Chelsea nu este doar real, ci chiar miraculos.

După cum au aflat ziariştii de la Life.News în cursul anchetei, Marianna i-a tratat cu acest unguent pe mai mulţi fotbalişti ai echipei locale de fotbal 'Partizan Belgrad'.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP