A dormit şase ore lângă copiii morţi

Ultima actualizare:

Aurelia Nicolae (30 de ani), şi-a găsit copiii fără suflare în momentul în care s-a trezit, miercuri dimineaţă, la ora 9.00.

Băieţelul de 12 şi fetiţa de 9 ani, erau întinşi pe podea şi aveau spume la gură. Disperată, femeia a alertat vecinii, cerându-le să anunţe Salvarea.

"A venit la mine şi m-a rugat să sun la Salvare, pentru că fata şi băiatul se simt rău. I-am dat telefonul şi i-am spus să sune ea", ne-a declarat Viorica Dumitrache, vecina femeii.

Asistenţii de la Ambulanţă sosiţi la faţa locului, au constatat decesul minorilor şi au spus că erau morţi de cel puţin şase ore şi aveau spume la gură.

Mama copiilor zice că nu ştie din ce cauză ar fi putut murit copiii.

"Le-am făcut aseară cartofi cu carne prăjită şi ne-am culcat. Dimineaţă i-am găsit pe jos. Mi s-a părut că sunt reci şi că au spume la gură, dar am crezut că le e rău", ne-a declarat Aurelia Nicolae.

Cel de-al treilea copil al Aureliei Nicolae, o fetiţă de doi ani, a scăpat cu viaţă şi a fost luată deja de Direcţia pentru Protecţia Copilului Buzău, până se vor stabili cauzele care au dus la decesul micuţilor.

Consilierul Primăriei Săhăteni, Emilian Poenaru, este şi el şocat de tragedie.

„Sunt foarte săraci şi trăiesc din ajutorul dat de primărie. Ea are şi ceva probleme psihice, însă fetiţa nu a moştenit-o. Era foarte deşteaptă şi avea rezultate bune la concursurile şcolare. Nu ştim de ce au murit cei mici dar, din câte ne-au spus anchetatorii, în casă era cald, iar în faţa sobei ar fi găsit o ghetuţă de copil arsă pe o parte. Mama e despărţită de tatăl copiilor de mai mulţi ani, a trăit în concubinaj o perioadă şi nu avea grijă deloc de copii", ne-a declarat Poenaru, consilier la Primăria Săhăteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net