A făcut primul ou pătrat! Ai mânca aşa ceva?

Cum ar fi ca în 2020 să ne prăjim la micul dejun un ou pătrat? După ce s-a creat oaia care e 15% om, ingineria genetică a atins apogeul. Designerul Dominic Wilcox îşi vede visul cu ochii: oul pătrat. Wilcox a explicat că a creat oul pătrat apelând la artificii genetice pentru a arăta laturile pozitive şi negative ale ingineriei genetice.

Oul pătrat prezintă avantajul că poate fi aşezat direct pe masă, când e mâncat sub formă de ou fiert moale. Pe de altă parte, nu pot fi excluse riscurile la care ne expunem mâncând un astfel de ou.

Însuşi designerul recunoaşte că nu se cunosc efectele unor astfel de ouă manipulate genetic asupra sănătăţii oamenilor. Cu toate că teoretic ingineria genetică poate produce astfel de creaţii care sfidează legile naturii, proiectul designerului britanic este departe de a fi pus în practică prea curând. Şi asta pentru că momentan efectele secundare ale produselor modificate genetic asupra sănătăţii sunt deocamdată necunoscute.

Click!spune

Consumul alimentelor manipulate genetic poate provoca efecte imprevizibile pentru organismul uman, insuficient studiate, recunosc cercetătorii. În ultimii ani, medicii se confruntă cu tot mai multe alergii cauzate de creşterea toxicităţii alimentelor, de multe ori puse pe seama manipulării genetice.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg