A făcut primul ou pătrat! Ai mânca aşa ceva?

Ultima actualizare:

Cum ar fi ca în 2020 să ne prăjim la micul dejun un ou pătrat? După ce s-a creat oaia care e 15% om, ingineria genetică a atins apogeul. Designerul Dominic Wilcox îşi vede visul cu ochii: oul pătrat. Wilcox a explicat că a creat oul pătrat apelând la artificii genetice pentru a arăta laturile pozitive şi negative ale ingineriei genetice.

Oul pătrat prezintă avantajul că poate fi aşezat direct pe masă, când e mâncat sub formă de ou fiert moale. Pe de altă parte, nu pot fi excluse riscurile la care ne expunem mâncând un astfel de ou.

Însuşi designerul recunoaşte că nu se cunosc efectele unor astfel de ouă manipulate genetic asupra sănătăţii oamenilor. Cu toate că teoretic ingineria genetică poate produce astfel de creaţii care sfidează legile naturii, proiectul designerului britanic este departe de a fi pus în practică prea curând. Şi asta pentru că momentan efectele secundare ale produselor modificate genetic asupra sănătăţii sunt deocamdată necunoscute.

Click!spune

Consumul alimentelor manipulate genetic poate provoca efecte imprevizibile pentru organismul uman, insuficient studiate, recunosc cercetătorii. În ultimii ani, medicii se confruntă cu tot mai multe alergii cauzate de creşterea toxicităţii alimentelor, de multe ori puse pe seama manipulării genetice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net