A fost găsit şi cel de-al doilea scafandru dispărut în epava navei Medy UPDATE

UPDATE 17.35 Criminaliştii sosiţi în Dana 12 au împrejmuit zona. Chiar în acest moment, nava care transportă trupul lui Cristian Zarafu a acostat la mal.

Update 16.10 Apropiaţii lui Cristian Zarafu şi Cătălin Ispas susţin că ultimul dintre ei avea probleme cu inima. „S-a întâmplat ceva cu Ispas, iar Zarafu a plecat după ajutor", spun cunoştinţele scafandrilor.

UPDATE 16.00 Trupul scafandrului Cristian Zarafu a fost scos din apă şi urmează să fie adus la mal cu nava Opal. Procurorul şi poliţiştii fac primele cercetări la faţa locului. Surse din achetă spun că scafandrul nu mai avea deloc aer în butelie şi se afla cu o punte mai sus decât Cătălin Ispas.

UPDATE 15.27 Scafandrii au ajuns la epavă şi se pregătesc acum să coboare pentru a scoate trupul lui Cristian Zarafu.

UPDATE 14.35 Şalupa Opal având la bord reprezentanţi ai Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare şi un procuror a plecat în urmă cu zece minute din Portul Constanţa spre locul unde s-a scufundat nava Medy. Directorul firmei Aras Ship Salvage, Tolga Degirmencioglu, a declarat pentru „Adevărul de Seară" că din momentul în care a fost găsit cadavrul lui Cătălin Ispas căutările au continuat în fiecare zi în care vremea a permiso-o. „Ieri şi azi, scafandrii au coborât din nou în adâncuri, iar trupul lui Zarafu a fost găsit într-o altă încăpere a sălii motoarelor", a spus Tolga Degirmencioglu.

UPDATE 13.45 O navă a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare va pleca, în câteva minute, spre locul unde s-a scufundat nava Medy pentru recuperarea cadavrului din sala motoarelor, în acelaşi loc în care a fost găsit şi cadavrul lui Cătălin Ispas. Pe navă va fi un procuror, la fel ca în cazul lui Ispas.

UPDATE 13.35 Logodnica lui Cristian Zarafu a aflat şi ea vestea tristă. „Am aflat de la un prieten. Caut primul avion să vin acasă", a declarat pentru Adevărul de Seară Constanţa Veronica Gruia, logodnica scafandrului. Tânăra a spus cu glasul sugrumat de durere că cere ajutor, oricui i-l poate oferi, să afle ce s-a întâmplat defapt în acest caz: cine i-a trimis, de ce şi care era misiunea lor reală la epava navei Medy. „Vă rog să mă ajutaţi şi să nu lăsaţi ca acest caz să fie muşamalizat, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată", a spus tânăra printre suspine.

Trupul lui Zarafu a fost găsit în urmă cu aproape jumătate de oră.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg