A găsit 400 de lei pe stradă, dar i-a dus la Poliţie

simeon stalpnicul png

Săracă şi cinstită! O bătrână din Craiova a găsit pe stradă 4 milioane de lei vechi.

Deşi putea să şi-i însuşească, având în vedere situaţia de criză prin care trec pensionarii, aceasta s-a dus direct la poliţie în încercarea de a găsi proprietarul.

Eugenia Bărbulescu (60 de ani) se întorcea de la piaţă, luni seară, când a găsit 400 de lei pe jos. A luat banii, a aşteptat mai bine de 15 minute să vadă dacă cineva se întoarce după ei, apoi a mers la Secţia 3 de Poliţie.

„Nu m-am gândit nici măcar o secundă să păstrez banii. Mai bine curat şi cinstit. Nu mă îmbogăţesc eu acum, poate cel care i-a pierdut are nevoie mare de ei. Sper din tot sufletul ca oamenii legii să dea de urma proprietarului banilor", a spus femeia.

simeon stalpnicul png

Suma găsită de Eugenia Bărbulescu pe stradă reprezintă jumătate din pensia ei. Femeia povesteşte că a plecat la piaţă cu 55 de lei din care şi-a cumpărat medicamente şi ceva de mâncare.

„Am o pensie de 790 de lei. Nu îmi trebuie banii nimănui", a spus craioveanca. Până în acest moment nimeni nu s-a prezentat la poliţie pentru a revendica cei 400 de lei.

Oamenii legii sunt siguri, însă, că vor fi mulţi care vor veni şi vor spune că suma găsită de Eugenia le aparţine. „Trebuie să spună clar unde au pierdut banii şi câte bancnote sunt", au spus poliţiştii.

Portofel doldora de bani, găsit în Severin

Misiune dificilă şi pentru poliţiştii severineni, care sunt în căutarea proprietarului unui portmoneu găsit pe stradă. Un bărbat a găsit în faţa Policlinicii Judeţene de pe Serpentina Roşiori, din Severin, pe 1 iulie, un portofel maro, din piele întoarsă, cu o sumă importantă de bani, pe care l-a dus la secţie.

simeon stalpnicul png

Oamenii legii nu au găsit, însă, acte de identitate în portofel, astfel că nu au nici un indiciu în ceea ce priveşte proprietarul banilor.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg