A încercat s-o taie pentru a-i lua fătul din burtă - VIDEO

simeon stalpnicul png

O tânără fără adăpost, în vârstă de 29 de ani, din statul american Maryland, a fost răpită şi ţinută ostatică timp de cinci zile de către o femeie care intenţiona s-o ucidă şi să-i ia pruncul din burtă.

Veronica Deramous, în vârstă de 40 de ani, voia să crească bebeluşul ca şi cum ar fi fost al ei. Ea le comunicase prietenilor că va naşte un copil, dar nu prezenta nicun simptom caracteristic gravidelor.

Pe femeia însărcinată în opt luni o cunoscuse la un adăpost pentru oamenii străzii. A ademenit-o în locuinţa sa cu promisiunea unor haine şi jucării, a legat-o şi i-a astupat gura cu bandă adezivă. Apoi a încercat să-i sfâşie uterul pentru a scoate copilul, însă ţipetele tinerei au fost atât de puternice, încât atacatoarea a amânat momentul timp de cinci zile.

Gravida, mutilată grav cu un cuţit de bucătărie, a profitat în cea de-a şasea zi de faptul că Veronica dormea şi a reuşit să fugă din apartamentul acesteia. A cerut ajutorul vecinilor, care au chemat poliţia.

 "Se pare că răpitoarea a încercat să o opereze pe viu pe tânăra însărcinată şi să-i ia bebeluşul. Este un caz foarte ciudat. N-am mai întâlnit ceva atât de înfiorător", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Andy Ellis.

Vezi VIDEO aici

simeon stalpnicul png

Victima a fost dusă de urgenţă la spital, unde a născut prin cezariană o fetiţă, pe care a botezat-o Miracol.

"Este într-adevăr un miracol că au supravieţuit. Amândouă se aflau în stare critică în momentul în care au ajuns la spital", a mai spus Ellis.

Veronica Deramous a încercat să fugă din oraş, dar a fost arestată şi riscă să fie condamnată pentru tentativă de crimă.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg