A lăsat afacerile familiei pentru Poli

Ultima actualizare:

Pentru a reveni în fotbalul din România, antrenorul a fost nevoit să sacrifice o parte din obligaţiile pe care le avea faţă de familie. Concret, Duşan jr. se ocupa, printre altele, de administrarea unui hotel-spa, alături de tatăl său.

Sanatorium Mariot din regiunea Františkovy Lázno este una dintre cele mai căutate locaţii din Cehia pentru tratamente pe bază de apă termală.

„Este afacerea familiei şi era normal ca Duşan să mă ajute. De acum încolo probabil că mă voi ocupa eu şi voi mai angaja pe cineva", a spus Uhrin senior, aflat într-o scurtă vacanţă în Gran Canaria.

„Iniţiativa de a porni această afacere i-a aparţinut tatălui meu. Hotelul el l-a pus pe picioare, eu l-am ajutat mai puţin. Este un loc unde îmi încarc mereu bateriile", a povestit şi noul antrenor al Timişoarei.

Duşan Uhrin va semna în cursul zilei de astăzi contractul cu formaţia lui Iancu. Pe şase luni, urmând ca din vară părţile să decidă dacă vor mai continua încă doi ani sau vor încheia colaborarea. Uhrin jr. are ca obiectiv participarea în Liga Campionilor în acest sezon, în cazul în care va câştiga titlul, contractul urmând să i se prelungească automat.

Va sta singur la Timişoara

Uhrin s-a căsătorit prima oară la 18 ani şi are două fete cu prima soţie: Gabriela (23 de ani) şi Katerina (19 ani). Din cea de-a doua căsnicie, cu Marketa Matouskova, 35 de ani, el are tot doi copii: o fată, Veronica (16 ani) şi un băiat, Duşan (9 ani).

Ca şi în precedentele mandate din România, fie la Timişoara sau la Cluj, Uhrin jr. va sta singur în ţara noastră, soţia sa rămânând alături de copii la Praga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net