A murit după ce tigrii i-au smuls mâna din umăr - VIDEO

simeon stalpnicul png

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost sfâşiat de doi tigri bengalezi, în timp ce încerca să facă o fotografie, la o grădină zoologică din Guwahati, nord-estul Indiei.

Se pare că turistul s-a căţărat peste gardul de siguranţă şi a întins mâna printre barele de la cuşca tigrilor, pentru a prinde un cadru cât mai bun, la poza ce voia să o facă..

Vezi aici VIDEO. ATENŢIE! Imagini şocante

Însă, într-o clipă de neatenţie animalele s-a năpustit asupra indianului şi l-au muşcat de braţ, sub privirile îngrozite ale soţiei şi ale celor doi copii ai săi.

    Citeşte şi:       Vizitator sfâşiat de urs, la Zoo - VIDEO       FOTO Şocant! A căzut în cuşca ursului, la Zoo

Îngrijitorii de la Zoo au încercat să le distragă atenţia tigrilor, i-au bătut şi au încercat să-i sperie însă fiarele n-au cedat până când nu i-au smuls mâna turistului inconştient.

"Omul a ignorat avertizarea îngrijitorilor, a sărit peste primul gard de protecţie şi s-a apropiat prea mult de cuşca unui cuplu de tigri bengalezi. După ce a băgat mâna printre gratii, au urmat momente de groază", explică administratorul grădinii zoologice.

Victima, pe numele său Jayaprakash Bezbaruah a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat întrucât urma a pierdut a prea mult sânge.

oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg