A născut la 38 de ani şi e super-sexy! Manuela Fedorca, cu o fustă care arată tot!

simeon stalpnicul png

E mamă a doi copii, dar la 38 de ani arată bestial. Manuela Fedorca a născut vara trecută şi a reuşit într-un timp destul de scurt să-şi recapete tonusul.

Are un băiat în vârstă de 17 ani, iar vara anului trecut, Manuela Fedorca a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta şi-a dorit încă de acum trei ani acest lucru, însă atunci sarcina s-a oprit din evoluţie. La 38 de ani, vedetei i s-a îndeplinit dorinţa şi a adus pe lume, printr-o operaţie de cezariană, o fetiţă sănătoasă-tun, căreia i-a dat numele de Lara Sofia.

La aproape 10 luni de când a devenit mamă, cântăreaţa arată super. Şi-a recăpătat tonusul destul de repede şi şi-a permis să îmbrace o fustă destul de crăpată. 

simeon stalpnicul png

Manuela Fedorca îşi creşte singură cei doi copii, însă asta nu o împiedică să mai viseze la bărbatul ideal. "Bărbaţii cred că sunt buni pentru altceva. Pentru a face copii. Manuela Fedorca are nevoie de un bărbat, de cel potrivit. Cred că loul de lângă mine este liber pentru bărbatul special pe care o săşl merite. Eu mai cred în dragoste. Mi-a spus un astrolog că niciodată nu o să îmi găsesc jumătate. Eu tot nu m-am liniştit, tot mai sper", a spus Manuela Fedorca, la Acasă TV.  

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif