A plătit profa să facă sex cu el

13 aprilie 2010
simeon stalpnicul png

Hannah McIntyre, 25 de ani, profesoară de literatură clasică la şcoala de băieţi Merchant Taylors, din Crosby, Marea Britanie, s-a ameţit împreună cu trei elevi şi a făcut sex cu unul dintre ei.

Trei adolescenţi de 16 ani şi profesoara Hannah McIntyre de 25 de ani au băut cidru şi au fumat chiar în apartamentul profesoarei.

La un moment dat, unul dintre băieţi a fost provocat de un coleg pentru 20 de lire să o sărute pe profesoară. Acesta a zis că îi dă banii profei. Şi cei doi s-au sărutat. Au continuat să bea şi când Hannah McIntyre s-a ameţit un pic s-a lăsat dusă de val. Unul dintre băieţi i-a turnat un pahar de vin şi a propus să se joace „adevăr sau provocare".

În cadrul acestui joc, profa a fost provocată să îşi sărute elevul. Unul dintre băieţi a refuzat, în schimb altul a sărit ca ars şi i-a oferit profei 20 de lire să fie el cel sărutat. Jocul a devenit serios şi cei doi s-au retras în camera cealaltă unde au făcut sex.

simeon stalpnicul png

Băiatul descrie că experienţa a fost extrem de pasi­­onan­tă. În timp ce ceilalţi băieţi dormeau în sufragerie, profesoara a făcut sex cu unul dintre elevi", a declarat procurorul Gerald Baxter. Femeia riscă opt ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă:

Profesoară de religie, condamnată după ce a făcut sex cu un minor

O profesoară de muzică organiza orgii cu elevii minori

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png