A plecat «câine», vine «neamţ»

Dinamoviştii îmbină utilul cu plăcutul. Au părăsit priveliştea de care s-au plictisit la Săftica pentru două zile de pregătire în Germania, ocazie cu care ar putea mări şi bugetul clubului.

Cum? Prin vânzarea lui Andrei Cristea la Karlsruhe, liga secundă, locul 12, echipă pe care „câinii" o vor întâlni astăzi (ora 19.00), într-un amical. Discuţiile dintre părţi pentru cedarea golgheterului sezonului trecut în Liga I (16 goluri) datează încă de astă-vară.

De fapt, atunci nemţii doreau doar să-l împrumute pe jucătorul originar din Bacău, cu opţiune de transfer definitiv, însă afacerea a căzut când s-a ajuns la partea financiară.

De această dată, Cristea are mari şanse să-şi pună semnătura pe un acord cu gruparea din 2.Bundesliga, mai ales că şi Dinamo a mai scăzut din pretenţii, având în vedere forma slabă a atacantului. Astfel, elevul lui Andone va parafa un precontract cu Karlsruhe, pentru o mutare definitivă, din iarnă.

Managerul sportiv al „câinilor" a cerut învoire de la instanţele judecătoreşti pentru a părăsi ţara. Florin Prunea avea interdicţie de a pleca din România, fiind anchetat în dosarul „Mită pentru arbitri".

Oficialul roş-albilor şi-a motivat cererea chiar prin negocierile pe care trebuie să le poarte în cazul transferului lui Andrei Cristea şi, în cele din urmă, a găsit înţelegere.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg